Js sem tudi že imel primere o zaračunavanju prenosa podatkov zadnji dan Revolucije, ampak s to Mesečno, ki se sama obnovi, je to rešeno. Če pa že ročno vklopiš, pa je potrebno zadnji dan zvečer ponovno zagnat telefon (potem pa ne več it na mobilne podatke), da se seja zaključi, drugače jo zaključi ko imaš gor samo denar in ti pobere za vsak MB.
Kar se moje reklamacije 6€ za klic tiče, sem to rešil v nedeljo, ko so tam res strokovni ljudje. Točno je vedela kaj želim, videla je, sama priznala, da se to ne bi smelo zgodit, napisala poizvedno, čez dva dni sem dobil nazaj na račun. Res je bila številka iz skupine prinateljev, tako da jim tam nekaj ne štima.
Imamo takšne in drugačne anekdote s Telemachom, ampak mislim, da nas ravno to združuje tu gor. Če bi vse delalo brezhibno, bi bilo že dolgočasno haha. Tak pa smo se veliko naučili. Js se spomnem, da naslednji dan po poteku Revolicije nisi mogel aktivirat nove Revolucije, je moral en dan vmes pretečt, to še v prejšnjem desetletju nekje.
Mene zdaj zanimajo te zakasnitve smsov, danes za neurje od treh telefonov doma, zazvoni en, ostala dva točno 10 minut kasnej. Pri podrobnostih piše poslano 12.30, prejeto 12.40.