Debata med uporabniki Tušmobila
Re: Debata med uporabniki Tušmobila
Zakaj bi? Ni na borzi, nima lastnika, ki bi se pasel na državi oz. celo v državni / javni lasti .... 

-
- Znanec
- Telefon: Huawei ideos x5
- Znesek računa: 19,90
uporablja kdo kak online mms app? sem opazil da v vesolju ni vkljucenih mms-ev 

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Se pa da dokupit če še neveš.. Dokupiš zs 5€ mesečno dobiš 75 mms-ov na razpolago.. več tukaj pri tvojem paketu so tut dodatni paketi.. : http://www.tusmobil.si/paketi/vesolje.htmlRocky napisal/-a:uporablja kdo kak online mms app? sem opazil da v vesolju ni vkljucenih mms-ev
Re: Novo pri Tušmobilu
A kdo ve kaj je tole?

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
To je že stara stvar ki še meni še danes ni jasna kje jo lahko uporabim.. 

tam kjer je WiFi z imenom PLANET
torej znotraj planetov Tuš, pa mislim da tud pri/pred kolosejem 

Deky_ napisal/-a:To je že stara stvar ki še meni še danes ni jasna kje jo lahko uporabim..
Stvar je brezplačna in dostopna povsod tam, kjer imate viden Wi-Fi pod imenom Planet ali pa celo pod imenom omrežja Tuš Telekom

Dostopaš lahko z mobilnikom ali laptopom recimo.
So pa te lokacije predvsem v Planetih Tuš oz. njihovih bližinah, kot izjemoma še Supermarket v BTC-ju Ljubljana ter njegovi okolici.
Ko se želite povezati preko dostpne točke Planet (http:wifi.tus), vas najprej privede do prijavne strani.
Tušmobil uporabniki dobite kodo za dostop preko ukaznega niza *126# in načeloma je dostop za 12h
Tuš klub uporabniki pa lahko izvedete prijavo s pomočjo serijske št. in PIN kode le te, dostop za Tuš klubovce, če se ne motim je pravtako omogočen 12h dostopa z eno prijavo.
Vsi ostali pa preko kupona, katerega se je dalo dobiti na prodajnih mestih (informacije, blagajna, itn.) za njih je ponavadi omejeno na 1h in nato je potrebno obnoviti prijavo. Bo Tado mogu vedeti, kaj več, kako imajo to urejeno

Lp.
-
- Znanec
- Telefon: Huawei ideos x5
- Znesek računa: 19,90
Kateri računski interval uporablja tušmobil ? 1. v mesecu, zadnjega ali na tisti dan ko si sklenil pogodbo? Da vem kdaj se mi ponastavijo količine =) (je že treba varčevat) 

Re: Novo pri Tušmobilu
Paket "All inclusive": ufff, fenomenalno dober paket! 
Eno kratko vprašanje, okej dva vprašanji:
1. V čem je ta trenutek še smisel trženja ostalih paketov, kot so "Klasik 30", "BREZMEJNIH X" in "BREZMEJNIH 2000", če pa pri "All inclusive" dobiš več oz. vse za 30,00 Eur? ... V čem je caka? Je kdo naštudiral drobni tisk?
2. Ali bo oz. kdaj bo TM vključil prodajo telefonov z 24mes. vezavo za ta paket "All inclusive"?

Eno kratko vprašanje, okej dva vprašanji:
1. V čem je ta trenutek še smisel trženja ostalih paketov, kot so "Klasik 30", "BREZMEJNIH X" in "BREZMEJNIH 2000", če pa pri "All inclusive" dobiš več oz. vse za 30,00 Eur? ... V čem je caka? Je kdo naštudiral drobni tisk?
2. Ali bo oz. kdaj bo TM vključil prodajo telefonov z 24mes. vezavo za ta paket "All inclusive"?
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Na voljo je vezava pri ostalih paketih, pri All Inclusive pa ni mogoča (in še nekaj časa naj ne bi bila, če sploh). Paket je na voljo le za prvih 500.
malo sumim, da je samo za 500. Ker bi ze sedaj se prijave na paket po mojem zaprle.
Plus kako bos nadziral paket kot prepaid (ce drug mesec nimas 30 eur gor se ti avtomatsko aktivira opcija tusmobilmini).
Plus kako bos nadziral paket kot prepaid (ce drug mesec nimas 30 eur gor se ti avtomatsko aktivira opcija tusmobilmini).