Kaj delate na moji bazni DD hud hitrost mi je šla iz 1,5 na 0,5 Mbit/s Upam, da je to zaradi novih relejnih linkov na Dolenjskem in povečanje hitrosti na Dolenjskem, če ne
DreamDesign napisal/-a:Kaj delate na moji bazni DD hud hitrost mi je šla iz 1,5 na 0,5 Mbit/s Upam, da je to zaradi novih relejnih linkov na Dolenjskem in povečanje hitrosti na Dolenjskem, če ne
Verjetno je povezano s tem:
"obveščamo vas, da je prišlo do izpada na optičnem omrežju Telekoma Slovenije na povezavi med kolokacijama Grosuplje in Kočevje, zaradi česar je prišlo do izpada v domačem omrežju na področju Turjaka, Ribnice, Kočevja, ter do mejnega prehoda Petrina. Na voljo je nacionalni roaming."
Optika je Grosuplje - Kočevje. Mislim, da gre optika Grosuplje - Novo mesto in ne Grosuplje - Kočevje - Novo mesto. Sam se mi zdi da je moja bazna priklopljena prek Krškega.
Če je obroč potem je optika napeljala tudi prek Novo mesto - Krško - (Celje ali Maribor). Tako kot ima Arnes. Sam jst ne bi rekel, da je optika kriva.
Možno je tudi, da bo Novo mesto prešlo po hitrosti iz 1,5 Mbit/s na 21,6 Mbit/s, okolica pa na 7,2 Mbit/s. Ker so registrirani dodatni relejni linki (ojačanje linkov za 2x) - trenutno za bazne Trebnje do Novega mesta. Upam, da tudi vse bazne, ki so v mestu gredo iz UTMS 2100 na UMTS 900/2100.
Pa je mogoč zarad tega problemi. ne vem
Zadnjič spremenil SvetIdej, dne 06. Jun 2011 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.