eboracumus napisal/-a:Kaj v Rogatcu pa ni nobena bazna v načrtu , glede na to, da je TM signal precej švoh in smo dobesedno odvisni od mobitelovega omrežja
Upam, da res pa čimprej- ker trenutno sem še pri S! me pa TM vedno bolj mika, edini problem so velike težave s signalom, kar vidim pri mami, ki je pri TM, ko preverjam signal TM-a
eboracumus napisal/-a:Upam, da res pa čimprej- ker trenutno sem še pri S! me pa TM vedno bolj mika, edini problem so velike težave s signalom, kar vidim pri mami, ki je pri TM, ko preverjam signal TM-a
eboracumus napisal/-a:Kaj v Rogatcu pa ni nobena bazna v načrtu , glede na to, da je TM signal precej švoh in smo dobesedno odvisni od mobitelovega omrežja
Če se še en krat obrnem na tvoje vprašanje lahko povem, da približno s 75% je pokrita regija Rogatec z lastnim signalom torej sklepam, da si ti ravno v tistih 15% manjkajočih, kateri se še bodo do pokrili, upajmo da čim prej
Ja saj signal je samo zelo šibek oziroma nihajoč - so 3-4 črtice potem pa ga za nekaj sekund kar zmanjka, spet pride pa spet čisto zmanjka in tako naprej, tako, da se je nemogoče pogovarjati. Signal tako močno niha še posebej v hiši, v nekaterih prostorih pa ga sploh ni.
eboracumus napisal/-a:Ja saj signal je samo zelo šibek oziroma nihajoč - so 3-4 črtice potem pa ga za nekaj sekund kar zmanjka, spet pride pa spet čisto zmanjka in tako naprej, tako, da se je nemogoče pogovarjati. Signal tako močno niha še posebej v hiši, v nekaterih prostorih pa ga sploh ni.
Verjamem, nahajaš se na meji dosega posamezne bazne postaje iz druge strani pa te druga ne doseže torej nahajš se v neki vrsti lise, luknji, kjer ni stalnega signala. Začasna rešitev bi ti morda bila tvoja lastna zunanja antena, katera bi ti ojačala signal v hiši in njeni okolici, nekaj od tega je tudi že napisano na forumu.
Danes sem opazil ob pomurski avtocesti (izvoz spodnja senarska), da so delavci šrajfali tisto ogrodje za fiksno bazno postajo , kakih 40m stran od trenutne prikolice na kateri sta tusmobil i simobil.
verjetno bodo obstojeco prestavili potem na tisti fiksni stolp. blo bi kul da na te avtocestne bazne postavijo umts 900, da lahko clovek med voznjo surfa: P