Danes sem se peljal po stari cesti od Lenarta proti Gornji Radgoni pa sem videl da so na Štajngrovi (Benedikt) že nameščenne antene in kabli....skoraj zagotovo gre za Tušmobilove saj je Mobitelova bazna oddaljena le 100 metov...pa tudi ko sem zadnjič govoril z Tušmobilovim predstavnikom, ki je zadolžen za iskanje lokacij mi je rekel da bi prav na omenjenem stolpu naj namestili antene...po moje bo v zelo kratkem času to on line,tak da bi ta relacija tudi dobro pokrita....
Tušmobil je postavil nov oddajnik ob pomurski avtocesti tik ob izvozu Vučja vas v smeri Murske Sobote, edino je vprašanje kdaj bo v "promet" spuščena zadeva.
pierson napisal/-a:Tušmobil je postavil nov oddajnik ob pomurski avtocesti tik ob izvozu Vučja vas v smeri Murske Sobote, edino je vprašanje kdaj bo v "promet" spuščena zadeva.
A si ti siguren da gre za Tušmobilov oddajnik??Mislim da gre za Mobitelovega.
Tušmobil - Zasadi in Dragotinci
Simobil - Dragotinci in Rožički vrh
Mobitel - Selišči in Rožički vrh
Vsi trije operaterji imajo v teh krajih zelo blizu bazne.
Kolikor sem izvedel so rekli da bi naj bil ta stolp skupna gradnja, če so meni narobe povedali, potem tudi jaz dalje..
Danes sem se peljal po stari cesti od Lenarta proti Gornji Radgoni pa sem videl da so na Štajngrovi (Benedikt) že nameščenne antene in kabli....skoraj zagotovo gre za Tušmobilove saj je Mobitelova bazna oddaljena le 100 metov...pa tudi ko sem zadnjič govoril z Tušmobilovim predstavnikom, ki je zadolžen za iskanje lokacij mi je rekel da bi prav na omenjenem stolpu naj namestili antene...po moje bo v zelo kratkem času to on line,tak da bi ta relacija tudi dobro pokrita....
Ravno danes sem govoril z Tuševim tehnikom...na omenjeni lokaciji se bo vklop naredil takoj ko najdejo lokacjo kam bodo linkali bazno....v najboljšem primeru v dveh tednih...
pierson napisal/-a:Tušmobil - Zasadi in Dragotinci
Kolikor sem izvedel so rekli da bi naj bil ta stolp skupna gradnja, če so meni narobe povedali, potem tudi jaz dalje..
pierson napisal/-a:Tušmobil - Zasadi in Dragotinci
Kolikor sem danes izvedel od tehnika na Tušmobilu naj na omenjeni bazni v Vučji vasi ne bi bilo Tuševih anten...bomo videli....vsekakor bom poročal...
jozo napisal/-a:Ravno danes sem govoril z Tuševim tehnikom...na omenjeni lokaciji se bo vklop naredil takoj ko najdejo lokacjo kam bodo linkali bazno....v najboljšem primeru v dveh tednih...
poveš točno lokacijo bazne, da jo dodamo na zemljevid
jozo napisal/-a:Ravno danes sem govoril z Tuševim tehnikom...na omenjeni lokaciji se bo vklop naredil takoj ko najdejo lokacjo kam bodo linkali bazno....v najboljšem primeru v dveh tednih...
poveš točno lokacijo bazne, da jo dodamo na zemljevid
Na avtocesti MS-MB tik za izvozom Vučja vas v smeri MB.