free2go tujina - odbilo 2 centa

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec
Telemach paket: DRZNI BOB
Telefon: Samsung A25 & A32
Znesek računa: 5,99€
Kraj: LJ

Re: free2go tujina - odbilo 2 centa

Odgovor Napisal/-a TNT »

Žalostno, da moraš pazit kaj in koga si klical, da ti ne bodo zaračunal - ker pač TM nima urejenih stvari pri sebi. :hudajeza:

Preveč hude jeze in živcev uporabnikov, Sorry vsem ki imate težave- :priden:

TM je popolnoma zaspal pri predplačnikih, ko sem se pred leti pridružil sem bil vesel kot radio, najcenejši paket z veliko enot... vsak mesec akcije in popusti... zato sem tud presedlal na TM.

TM pravi, da je konkurenca :evil: Sedaj sem pri konkurenci.
gasdpodna
Znanec
Znanec
Telemach paket: free2go REVOLUCIJA

Odgovor Napisal/-a gasdpodna »

Pri meni je bil menjava namesto T-2 mobilne, ki je bila šrot, takrat še z gostovanjem na Telekomu, kar je bil še dodaten obup...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... :evil:
seba44
Znanec
Znanec
Telemach paket: Še več + revolucija
Telefon: Xiaomi
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a seba44 »

Mi smo imeli že vse, razen t-2 in novih ponudnikov. Izi, Spar, Bob, služben T1 in A1, hot. Na Telemach sem šel pa izključno zaradi -50% vrednotnic.

Aja, pa na moji lokaciji je 4G+ net boljši ob zasedenosti bazne postaje kot na A1.
gasdpodna
Znanec
Znanec

Pri meni so trenutno težave ta reklamacija zaradi neupravičenega sisanja centov, pa da moj telefon uradno ni podprt pri njih... SIMOV še nisem prestavljal...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... :evil:
seba44
Znanec
Znanec

Meni je že tudi kdaj kaj odbilo kar ne bi smelo. Na zadnje mi je podatkovni prenos pobral 2€ pa sem imel dovolj enot na revoluciji in nisem bil v TK omrežju (pa še blokado sem vklopil). Dopuščam možnost, da sem bil v IT omrežju ampak imam potrjene vezi in bi moralo iti iz enot. So bili pa tudi eni centi že.

Po telefonu ne urediš nič. Po mailu pošlješ reklamacijo in ne dobiš nobenega odgovora samo denar ti dajo nazaj. Ni nujno vsega in ni nujno vedno, včasih se ne zgodi nič.
Zadnjič spremenil seba44, dne 20. Avg 2024 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
seba44
Znanec
Znanec

Aja, nimam pa te skupine, ki se kliče zastonj. Kolikor vidim je več sranja s tem kot koristi.
gasdpodna
Znanec
Znanec

Gostovanje očitno ni zanesljivo pri vseh uporabnikih...

Koliko se pa čaka da je reklamacija rešena?
Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a mm1 »

Časa imajo 8 dni.

Drugače pa še en primer. Moja je konec junija prenesla številko s Telemacha na Telekom. Pri splošnih pogojih Telemacha piše, da pošlješ vse podatke in ti vrnejo dobroimetje, ki si ga imel na računu ob prenosu številke, na tvoj TRR. Ostalo ji je nekaj več kot 6 € in sem rekel, zakaj pa ne. Evo pošljem vse potrebno/zahtevano. Naslednji dan odgovor, da je bilo posredovano v ustrezni oddelek, kjer bodo uredili željeno. V naslednjih 8 dneh nič. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še enkrat opomnik. Naslednji dan spet odgovor, da so poslali v ustrezni oddelek in da upajo, da bo čimprej rešeno. Še dodatnih 8 dni - NIČ. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še tretji mail, malo bolj oster, z omembo ustreznih institucij, če ne nakažejo v 48 urah. Kliče pol ena mojo čez 2 dni, ji reče, da ne ve, zakaj se stvar ni uredila ( :koma: ) in da bo v naslednjih 3 dneh nakazano. Bil je ravno petek in so potem dejansko nakazali znesek v ponedeljek ali torek. Skratka, v njihovih splošnih pogojih piše, da bo znesek nakazan najkasneje v 3 delovnih dneh od prejetja vseh zahtevanih podatkov. V primeru moje je vse skupaj trajalo okoli 21 dni, pa še to sem moral poslati 3 maile.
Slika od 30.01.2018
Slika od 08.04.2021
gasdpodna
Znanec
Znanec

Obup...
seba44
Znanec
Znanec

mm1 napisal/-a: 20. Avg 2024 21:11 Časa imajo 8 dni.

Drugače pa še en primer. Moja je konec junija prenesla številko s Telemacha na Telekom. Pri splošnih pogojih Telemacha piše, da pošlješ vse podatke in ti vrnejo dobroimetje, ki si ga imel na računu ob prenosu številke, na tvoj TRR. Ostalo ji je nekaj več kot 6 € in sem rekel, zakaj pa ne. Evo pošljem vse potrebno/zahtevano. Naslednji dan odgovor, da je bilo posredovano v ustrezni oddelek, kjer bodo uredili željeno. V naslednjih 8 dneh nič. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še enkrat opomnik. Naslednji dan spet odgovor, da so poslali v ustrezni oddelek in da upajo, da bo čimprej rešeno. Še dodatnih 8 dni - NIČ. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še tretji mail, malo bolj oster, z omembo ustreznih institucij, če ne nakažejo v 48 urah. Kliče pol ena mojo čez 2 dni, ji reče, da ne ve, zakaj se stvar ni uredila ( :koma: ) in da bo v naslednjih 3 dneh nakazano. Bil je ravno petek in so potem dejansko nakazali znesek v ponedeljek ali torek. Skratka, v njihovih splošnih pogojih piše, da bo znesek nakazan najkasneje v 3 delovnih dneh od prejetja vseh zahtevanih podatkov. V primeru moje je vse skupaj trajalo okoli 21 dni, pa še to sem moral poslati 3 maile.
No tukaj je pa Hot svetlobna leta pred konkurenco. Vse urediš v aplikaciji, nakazano v par dneh. Sploh se ne rabiš z nobenim bockati ali razlagati. Pa še vse podatke itak imajo, ker si se registriral v app že prej.
seba44
Znanec
Znanec

A je že kdo probal napolniti račun do maks. (130€?) z -50% vrednotnicami in potem prenesti številko ter zahtevati izplačilo sredstev? Bonusa seveda ne vrnejo, dobropis bi pa morali. Zaslužiš x2.
gasdpodna
Znanec
Znanec

seba44 napisal/-a: 20. Avg 2024 22:25 A je že kdo probal napolniti račun do maks. (130€?) z -50% vrednotnicami in potem prenesti številko ter zahtevati izplačilo sredstev? Bonusa seveda ne vrnejo, dobropis bi pa morali. Zaslužiš x2.
Pa tujina dela kot mora... ! :greensmart:
Vsaj pri meni.

Do zdaj še ni bilo NEUPRAVIČENEGA požiranja centov, kot zdaj v soboto pri Telemachu.
Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a mm1 »

Se vidi, da si bolj "svež" pri Telemachu. Je bilo že ogromno kolobocij z neupravičenim trganjem dobroimetja. Revolucija je enkrat kar izginila zadnji dan tekočega meseca in je žrlo dobroimetje. Ob klicu so me na Telemachu prepričevali, da sem porabil vse enote. :koma: Potem še en primer: ko so začeli ponujati Revolucijo s 5.000 enotami leta 2018, so ti jo avtomatsko aktivirali ob polnjenju računa za 10 € (povozila je prejšnjo Revolucijo), pisalo je, da velja 30 dni, vendar je sistem še vedno vodil "povoženo" Revolucijo in ko se je "povožena" Revolucija iztekla ti je bremenilo dobroimetje. Spet enkrat kljub vklopljeni Revoluciji žrlo dobroimetje. Ko še ni bilo avtomatskega podaljševanja, se je podatkovna seja "prenesla" iz zadnjega dne aktualne Revolucije v naslednji dan, ko je ni bilo več in je zopet požrlo dobroimetje, čeprav si izklopil podatke pred polnočjo. Tudi leta 2018 je bila na spletu in njihovem FB-ju objavljena akcija "vikend polnitev 10+10" (če si za vikend polnil za 10 €, si dobil še dodatnih 10 €). No jaz kljub polnitvi dodatnih 10 € nisem dobil. Na FB chatu sem omenil problem, vendar oseba ni imela pojma o čem pišem in sem nazaj dobil take odgovore (niste dobili SMS-a za akcijo), da te srat prime. Šele ko sem poslal mail, so se mi opravičili in mi dodali 10 €. In še in še takih primerov... Enkrat so mi "zaračunali" prenos podatkov na Hrvaškem, čeprav sem bil v Ljubljani. Dolgo časa uporabniki Revolucije nismo imeli nič od "podarjenih" 20, 10, 5 GB, ki si jih dobil ob polnjenju računa, ker so ti podatke trgali od enot iz Revolucije, "podarjeni" GB pa so ostali nedotaknjeni.
Slika od 30.01.2018
Slika od 08.04.2021
gasdpodna
Znanec
Znanec

Grozno...

Če bi prej vedel, v kaj se spuščam... :headbash:

Tu ne zaleže niti jezen vojaški škorenj...
Uporabniški avatar
green
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: Net2Go
Telefon: Google Pixel 8 Pro
Znesek računa: 3,5€
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a green »

Saj nikjer ne piše in nobeden te ne zadržuje,da ne smeš presedlati drugam.

Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk

Slika
Slika
Odgovori