Časa imajo 8 dni.
Drugače pa še en primer. Moja je konec junija prenesla številko s Telemacha na Telekom. Pri splošnih pogojih Telemacha piše, da pošlješ vse podatke in ti vrnejo dobroimetje, ki si ga imel na računu ob prenosu številke, na tvoj TRR. Ostalo ji je nekaj več kot 6 € in sem rekel, zakaj pa ne. Evo pošljem vse potrebno/zahtevano. Naslednji dan odgovor, da je bilo posredovano v ustrezni oddelek, kjer bodo uredili željeno. V naslednjih 8 dneh nič. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še enkrat opomnik. Naslednji dan spet odgovor, da so poslali v ustrezni oddelek in da upajo, da bo čimprej rešeno. Še dodatnih 8 dni - NIČ. Brez nakazila, brez odgovora. Pošljem še tretji mail, malo bolj oster, z omembo ustreznih institucij, če ne nakažejo v 48 urah. Kliče pol ena mojo čez 2 dni, ji reče, da ne ve, zakaj se stvar ni uredila (

) in da bo v naslednjih 3 dneh nakazano. Bil je ravno petek in so potem dejansko nakazali znesek v ponedeljek ali torek. Skratka, v njihovih splošnih pogojih piše, da bo znesek nakazan najkasneje v 3 delovnih dneh od prejetja vseh zahtevanih podatkov. V primeru moje je vse skupaj trajalo okoli 21 dni, pa še to sem moral poslati 3 maile.