Novo pri T-2 mobil
-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Re: Novo pri T-2 mobil
T-2 odslej z nacionalnim mobilnim gostovanjem pri A1
več na: https://www.t-2.net/novice/t-2-odslej-z ... jem-pri-a1
več na: https://www.t-2.net/novice/t-2-odslej-z ... jem-pri-a1
-
- Specialec
Jst upam da do tega nakupa ne bo na koncu nič..
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Znanec ima T-2 mobilno, njegova žena A1. Zdaj ko T-2 gostuje na A1 omrežju, on pri njih doma nima signala, žena pa ima. Je to dejansko možno, da T-2 ne deluje na vseh A1 baznih postajah? Kako je to pri HoT-u?
Kdaj se zaključi prevzem T-2 s strani Telemacha? Kdaj lahko pričakujemo da bo T-2 z nacionalnim mobilnim gostovanjem pri Telemach? Ali lahko pričakujemo da bo ime T-2 popolno izginilo iz trga?
-
- Specialec
Ko bo regulator odobril preuzem.. Vse ostalo se bo videlo če do tega pride.
- TadejH
- Stari maček
Js sem govoril z enim tehnikom TM in pravi, da naj bi T-2 ostal kot je, samo lastnik se menja. Verjetno bo nacionalno gostovanje potem pri TM. Drugače pa je menda preveč tehničnega dela, da bi vse šlo na TM.
Za koliko časa je T-2 sklenil z A1 nacionalno gostovanje? Kdaj lahko pričakujemo odgovor regulatorja? Kar me še vedno čudi, da ni pravih navideznih operaterjev na Telemach-u.
- TadejH
- Stari maček
Ponavadi so vsaj 5-letne pogodbe, ali pa tudi 10. Verjetno pa lahko prej prekinejo. Moje mnenje je, da so večina virtualci na TS, ker je bilo omrežje z naj pokritostjo, kar je reklama za uporabnike takšnih operaterjev, na A1 so alternative, verjetno je cenejše gostovanje. TM pa je (bilo) omrežje v rasti, lani smo se znebili nacionalnega gostovanje na TS, zdaj nekako dosega pokritost ostalih dveh in je mogoče, da bodo kmalu zanimivi za virtualne operaterje.
Če pogledam nemški trg, se je veliko navideznih operaterjev prestavilo iz T-Mobile in Vodafone na Telefónico/O2. Prav tako je bil slednji v podobni situaciji z omrežjem in uporabniki kot Telemach. Zdaj pa je tudi s prevzemi seveda največji operater v Nemčiji. Kljub temu, da ima T-Mobile najbolj zanesljivo omrežje.