Niso me zavedli, ker nisem kupil vrednostnice za 10 €. Meni je isto blagajničarka v kiosku govorila, da se kupi vrednostnica za 10 € in da Telemach potem doda še 10 €. In sem rekel da ne. Enako so tudi meni potem rekli v Telemach centru v Tušu. Na Telemachu mi je gospodična celo rekla, da moram za 10 € filati do 2.10. (ko se akcija konča), da dobim dodatnih 10 €.voyager napisal/-a:...

Potem sem šel v drug Tuš, kjer sem na blagajni rekel, kaj hočem, je blagajničarka poskenirala tist letak ki jim visi ob blagajni, na letaku je pisalo 20 € (sem videl na lastne oči). Vzel sem 2 kodi in ko sem uporabil prvo, se mi je nafilalo samo za 10 €. Fora je v tem, da pri kodah na računu ni nič napisana vrednost in sem po nakupu se še vrnil k blagajničarki in jo vprašal kako naj vem da je koda res za 20 € in mi je odgovorila, da je poskenirala pravi letak in naj ne skrbim. No po klicu na Telemach in ko so me napotili nazaj v Tuš, je bil cel uspeh razložiti poslovodkinji v čem je problem. Mi je rekla, da neuporabljeno kodo lahko stornira, uporabljene pa ne, zato ker je pač uporabljena.

Sem pa malo prej dobil odgovor po e-mailu iz Tuša na mojo reklamacijo in sicer kot je že green omenil, da naj se oglasim z računom v poslovalnici Tuš in bom za vsako kodo dobil še dodatno vrednostnico za 10 €... Pa še dodatno vrednostnico za 5 € bi lahko podarili kot opravičilo.