free2go tujina - odbilo 2 centa

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
gasdpodna
Znanec
Znanec
Telemach paket: free2go REVOLUCIJA

Re: free2go tujina - odbilo 2 centa

Odgovor Napisal/-a gasdpodna »

Ne, res ne piše... Pri Avstriji pa je pisalo takrat se mi zdi ..
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... :evil:
Uporabniški avatar
TadejH
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO
Znesek računa: -50%

Odgovor Napisal/-a TadejH »

Poglej na spletnem portalu in v aplikaciji. Meni včasih kažeta različne podatke.
Slika
Slika
gasdpodna
Znanec
Znanec

Na *123# vidim, da je žrlo cente poleg enot... Tokrat 25 centov...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... :evil:
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec
Telemach paket: DRZNI BOB
Telefon: Samsung A25 & A32
Znesek računa: 5,99€
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a TNT »

Tole sem naašel na bobu pod splošni pogoji poslovanja tujina... drobni tisk z zvezdico! :diploma:

v primeru, ko v EU/EEA gostovanju veljajo pravila pravične rabe, se lahko k domačim cenam prištejejo še pribitki v višini 0,027 € na minuto odhodnega klica v slovenijo oz. znotraj omrežij držav, za katere velja eu regulacija, 0,00244 € na minuto dohodnega klica, 0,005 € na poslani sms, 0,00185 € na poslani mms in 1,891 € na gb prenesenih podatkov.

Predvidevam, da ima TM tudi nekaj podobnega ali celo isto, ker gre pač za EU pravila. :?:

VIR: https://www.bob.si/ponudba-bob/tujina/ceniki

Če jaz prav berem, ko kličeš iz tujine v SLO, ti tvoj domači operater lahko zaračuna € :?: :confused:
Zadnjič spremenil TNT, dne 18. Avg 2024 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
gasdpodna
Znanec
Znanec

Naredil sem 1 klic in 2 smsa... Mislim, da tu ni bilo nepravične rabe... Na hrvaškem bil samo 1 dan.

Meni to zgleda napaka na sistemu???

Internet je pa normalno pobiralo samo iz zakupljenih količin.
Zadnjič spremenil gasdpodna, dne 18. Avg 2024 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a TNT »

imaš aktivno revolucijo :?:
gasdpodna
Znanec
Znanec

TNT napisal/-a: 18. Avg 2024 22:06 imaš aktivno revolucijo :?:
Ja seveda... Če pišem, da je poleg zakupljenih količin, razen pri internetu, pipalo tudi cente... Tu mora biti pomoje napaka v sistemu...
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a TNT »

Me prav zanima odgovor TMha na tvoje vprašanje :?: :jezen:
gasdpodna
Znanec
Znanec

Na klicnem centru so rekli, naj napišem reklamacijo
Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a mm1 »

Pri Telemachu so malo "svinje". Danes sem preveril stanje na računu pri očetu in mu je odbijalo dobroimetje kljub temu da sem napolnil račun z vrednostnico za 20 € in ga dal v skupino, kjer se 4 prijatelji med sabo kličejo brezplačno. No in ko je klical na 2 številki (ki sta pri Telemachu), ki ju ima v skupini in kljub temu, da je ob polnjenju dobil SMS, da so mu vklopili NEOMEJENE klice znotraj Telemacha, mu je vseeno odbijalo dobroimetje z računa. :wallbash:
Slika od 30.01.2018
Slika od 08.04.2021
gasdpodna
Znanec
Znanec

Meni pa v tujini, čeprav imam trajne vezi urejene...
Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a mm1 »

To Telemach na vsake toliko kar malo popapca dobroimetje. Itak večina ne opazi. Moj oče je klical v omrežju Telemach. Doma. Mu razložim poanto "Skupine prijateljev", naštimam vse kot mora biti, se ostali dodajo v skupino, pokliče ljudi iz skupine, malo poklepeta z njimi... ...in dobroimetje se mu v nekaj dneh zmanjša za 8 €. Za 44 minut pogovorov. Ustanoviš skupino prijateljev, kjer so klici BAJE brezplačni, Telemach jih pa veselo zaračunava. Da je kapa polna, je v obdobju, ko mu itak pripadajo neomejeni klici znotraj Telemacha, ker sem mu napolnil račun z vrednostnico 20 €. Pa kljub vsem zaračunavajo klice. Banda Telemachova.

To, da 44 minut stane 8 € je pa tudi oderuštvo prve klase. 18 centov na minuto. Daleč najdražji od vseh predplačniških sistemov. Banda oderuška, zavajajoča nategovalska.

Če ponujajajo neomejene klice, ker smo polnili z vrednostnico 20 € in če ponujajo storitev "Brezplačni klici med prijatelji" naj bo potem tudi v praksi neomejeno oz. brezplačno. Ne pa da hinavsko kradejo dobroimetje.
Slika od 30.01.2018
Slika od 08.04.2021
Uporabniški avatar
TadejH
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO
Znesek računa: -50%

Odgovor Napisal/-a TadejH »

To se je meni naredilo pol leta nazaj. Za malo daljši klic, tudi znotraj skupine, se mi je zaračunalo točno 6€, kar tudi ne bi moralo priti okroglih 6€ z 18 centi na minuto. Sem javil preko klica, so preverili in sem v roku nekaj dni dobil vse povrnjeno. Mislim, da sem o tem pisal tu gor takrat. Sumim, da je nekaj narobe v tej "skupini prijateljev", namreč vem, da ima vsak na voljo 250 minut, nekje to piše in se mi zdi, da sem takrat to prekoračil in se je vsaka nadalja minuta od prekoračitve zaračunala, vendar po neki drugačni tarifi. Ni pomagalo, da sem imel Mini revolucijo, kjer so klici znotraj omrežja neomejeni. Javi jim še te dni, da ne mine kakšen rok za pritožbo in javi kako je.

Sem upal, da so z mojo pritožbo malo preverili sistem in popravili, pa očitno niso. Mislim, da v osnovi najprej jemlje sistem skupino prijateljev in zato kar preskoči neomejene klice znotraj omrežja, kot da ne obstajajo. Včasih je kar sivih las zaradi vseh teh napak, se strinjam.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a mm1 »

Sem klical na podporo, pa mi je svetovalka rekla, naj napišem reklamacijo. In sem jo včeraj poslal. Samo, da ne bom dobil odgovora, da moram poklicati (sem že dobil take odgovore), ker potem bom pa malo ven padel.

Če sem prav videl, so bili zaračunani izključno klici na številki, ki sta v skupini "Brezplačni klici med prijatelji". Noro, kakšno šalabajzerstvo.
Slika od 30.01.2018
Slika od 08.04.2021
gasdpodna
Znanec
Znanec

Meni so isto rekli za reklamacijo. Da bi moral kaj klicat, pa ni nihče reku.

Če je pozitivno rešena, bi se itak moralo videt na stanju, da je bilo vrnjeno ?!?
Odgovori