Brezmejni Internet 24

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Deky_
Specialec
Specialec
Telefon: Samsung Galaxy S25u.
Kraj: Postojna

Re: Brezmejni Internet 24

Odgovor Napisal/-a Deky_ »

JSt sem si tut nabavil sam nimam cajta da bi testiru..ko bom nalimam gor test....

Sam za zanimivost pri Postojnskem posredniku so dobili 30 paketov tega brezmejnega interneta in v samem 1 dnevu so prodali 26 kosov...ko sem jst včeraj pršu so imeli samo še 4 in pač še sam kupil in jih majo še 3... prodajalka je rekla kaki je bil naval bi rabili 50 paketov.. :greensmart: :greensmart: :thumbs:
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Odgovor Napisal/-a tado »

Jaz ne bi pisal prodaje, vem pa da vsakodnevno modemov zmanjka.
Slika
Deky_
Specialec
Specialec

evo pri meni doma Brezmejni internet moj test hitrosti :thumbs:

Slika
consumer
Novinec
Novinec
Telefon: HTC One X

Odgovor Napisal/-a consumer »

Eno (neumno?) vprašanje: Je tale modemček, kupljen pri TM "odklenjen"? Se pravi lahko vanj dam npr. hrvaško kartico za uporabo tam? Hvala za odgovor.
Deky_
Specialec
Specialec

Ja modem je odklenjen...en je napisal da je sprobal sim od Si.mobila in je delovalo...tko da bo tut na HRK sim delovalo..
consumer
Novinec
Novinec
Telefon: HTC One X

Odgovor Napisal/-a consumer »

Super, hvala za info!
somebody
Novinec
Novinec
Telefon: xperia ray
Dodatni paketi: internet 24ur

Odgovor Napisal/-a somebody »

Prosim za pomoč. Imam eno lepo GSM številko katero uporabljam izključno za dostop do interneta in pa za pošiljanje in prejemanje SMS sporočil. Ker dostopam do interneta občasno (če se le da dostopam preko wifi omrežij) bolje rečeno redko je paket brezmejni internet 24 kot nalašč zame. Zanima me ali lahko prenesem številko drugega operaterja na paket brezmejni internet 24 in tako obdržim številko. Hvala in lep pozdrav.
Slika
Deky_
Specialec
Specialec

Zaenkrat še ne... ker posebi sim kartice za Brezmejni internet še niso v prodaji...A bi mogle bit hmali...
somebody
Novinec
Novinec

Hvala! Upam, da čimprej.
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a avgi »

somebody napisal/-a:Prosim za pomoč. Imam eno lepo GSM številko katero uporabljam izključno za dostop do interneta in pa za pošiljanje in prejemanje SMS sporočil. Ker dostopam do interneta občasno (če se le da dostopam preko wifi omrežij) bolje rečeno redko je paket brezmejni internet 24 kot nalašč zame. Zanima me ali lahko prenesem številko drugega operaterja na paket brezmejni internet 24 in tako obdržim številko. Hvala in lep pozdrav.
Prinesi jo na TušmobilBREZ in boš brez obveznosti in trepetanja, da bi ti številka propadla. Brezmejni Internet 24 ti lahko številka ob neuporabi (270 dni) propade. Po potrebi pa vzameš + 1GB (5 EUR/na mesec).
Slika
Slika
somebody
Novinec
Novinec

Hvala avgi. Problem je v tem, da jaz večinoma dostopam (kot večina ljudi) preko wifi omrežja na internet. Zgodi pa se tudi, da sem na poti ali nekje kjer ni wifi omrežja in takrat pride prav mobilno omrežje. Ker 1 € ne pomeni veliko (še velika bela kava v gostilni stane 1,10 €) se mi ne zdi problem priti na internet in narediti, kar pač moraš in to cel dan praktično zastonj. V 270 dneh bom pa že porabil teh 5€, da napolnim račun z novo kartico. Po drugi strani se mi pa zdi škoda plačevat mesečno 5 € za nekaj kar mogoče sploh nebom porabil pa še omejen sem na 1 GB za cel mesec. Vseeno hvala za namig.

P.S.: Zdej je samo problem kako obdržati GSM številko.
Slika
ribica07
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a ribica07 »

Imam brezmejni internet 24 (predplačniški) in me zanima ali lahko s tem porabim brezmejne enote, ki jih prejmem na račun ob nakupu v tusu?

LP
Deky_
Specialec
Specialec

NE...kolk vem ne gre skupaj..ker ko ti aktiviraš ti vzame s računa 1€ in maš 24ur...pri enotah je drugače ker se odšteva tolk kolk je bla dolga seja pri brskanju prek net-a in ni neomejeno kot pri brezmejnem internetu 24 ur.....
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: SEVEC

Odgovor Napisal/-a enpir »

ribica - ne gre, zato v predplačniškem sistemu nimaš enot, čeprav je samo ime res brezmejno vendar ne zaradi enot ko to v naročniških paketih ;) torej enote veljajo samo na naročniških paketih brezmejni in multipaketi...
somebody
Novinec
Novinec

ribica ti z bremejnim internetom 24 zakupiš ČAS in ne enote in to z 1 aktivacijo 24 ur dostopa do interneta. V tem času lahko porabiš 1 GB prenosa podatkov če to presežeš ti TM lahko omeji hitrost dostopa ali pa celo prekine dostop do interneta. Seveda te prej opozori z SMS-om.
Slika
Odgovori