pocasnost delovanja naj bi resila verzija 1.11. Ce se se pojavljajo problemi pa veste kam napisati problem
Da odreze je pa kriva predolgi opis bazne postaje. Mam eno idejo kako to odpraviti pri majhnih zaslonih. Verjetno bo tezava se danes odpravljena s verzijo 1.12.
Mi lahko poveš kam lahko napišemo možne probleme ki se pojavljajo v zvezi z aplikacijo,odreže pa navpično po ekranu se pravi celotni delni tekst navpično do konca!
Veš nisem toliko probal oz.testiral da bi ti lahko povedal,ti bom pa javil,če se bo pri verziji 1.11. pojavila neodzivnost telefona oz.počasnost telefona,boš še verzijo 1.12.danes dal v promet?
Lp!
Sem ponovno naložil verzijo 1.11. sedaj pa pravilno prikaže podatke,ni več nič odrezanega,bom pa videl kako je sedaj z odzivnostjo!
Kdaj bomo pa videli v aplikaciji še sam signal bazne postaje?
Danes bo 1.12 zagotovo. Zagotovo bo odpravljena tezava za majhne zaslone (problem je ce je opis bazne prevelik). Ker je dela to za 5 min. Za kaj drugega pa ni ziher.
Najprej se bo nardilo, da te trenutne vsebine delajo 102%, potem pa ostalo. Se pa bojim da je pri nekaterih telefonih problem pridobivanja jakosti signala. Bomo videli, ker zadnja testiranja glede jakosti signala niso bila uspesna.
kljub aktivnem GPSu mi na zemljevidu (ob prednastavljeni animaciji za bazno postajo) ne prikaže hkrati tudi moje lokacije, ampak mi prikazuje samo tisto kar obkljukam pod nastavitvami zemljevida
na GPS se preklopi le, če je zaznana kakšna lokacija na GPS-u (pa še to se preklopi med Google bazo na GPS če se spremeni CellID). Bom v nastavitve dodal izbiro lokacije (avtomatsko, GPS, Google baza)