Novo pri A1
Re: Novo pri Si.mobil-u
tado napisal/-a:Čim več takih mrkov
Prav žleht si

Lp.
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Si vidu? Sej bom jest mel tud kmal... Cavo al ka je že vse zrihta. Fora pa je, daje zaposlen pri Si.mobilu.
Vidu vidu
Alter od vsega začetka vodijo Si.mobilovci.
No jaz sem blokiran zaradi mojih izdelanih primerjav. So kao pristranske.
Če se ne motim, sem blokiran takrat ko sem razlagal drobni tisk (pri Tušmobilu sem mi zdi) in sem dokazal da so bile ene trditve napačne. Takih ne marajo
Še dobro, da mojega portala ne morejo blokirat
Da lahko vsaj tam povem kar mislim 

No jaz sem blokiran zaradi mojih izdelanih primerjav. So kao pristranske.

Če se ne motim, sem blokiran takrat ko sem razlagal drobni tisk (pri Tušmobilu sem mi zdi) in sem dokazal da so bile ene trditve napačne. Takih ne marajo

Še dobro, da mojega portala ne morejo blokirat

-
- Novinec
- Telefon: Samsung Galaxy II
- Znesek računa: 15.00
Ste mogoce opazili, da ne dela tudi dostop do maila od Simobila upam,da bodo hitro popravili.
LP
LP
-
- Novinec
- Telefon: Samsung Galaxy II
- Znesek računa: 15.00
Pozdravljeni
Mene pa zanima kako kaj pri Simobilu napreduje nadgradnja baznih oddajnikov sem videl, da bojo do konca oktobra veliko naredili.
Povejte mi kako napreduje vse skupaj,če kdo kaj ve.
Hvala LP
Mene pa zanima kako kaj pri Simobilu napreduje nadgradnja baznih oddajnikov sem videl, da bojo do konca oktobra veliko naredili.
Hvala LP
Simobil24 napisal/-a:Pozdravljeni
Hvala LP
Napreduje tako, kakor jim je lansko leto napredovala nadgradnja hitrosti omrežja na 21 Mbit/s. Bi človek mislil ob vsej medijski kampanji ter risanju zemljevidov, da se bo telefon pri uporabniku zažgal

Ne gre to kar tako, če hoče Simobil dejansko nadgraditi zadeve, bo mogel v kompletu zamenjati skoraj celotno infrastrukturo, to pa ravno ne gre tako hitro oz. morda bi še šlo, vendar so ves zaslužek poslali matici v Avstrijo, ta pa sedaj pričakuje, da bo lahko Simobil vnovič zaslužil ter s tem zaslužkom postavil omrežje ter ob enem poslal še en krat denar v Avstrijo

E pa malo morgen

Lp.
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Delboy tole so težke debate. Preberi malo Alter, tam so žive pizdarij. Ponovno obsedno stanje.
sigurn so na telekomu dobili direktivo. Kdor ne bo dovolj blatil konkurence, tisti se bo znasel med 200imi, ki bodo dobil odpoved 

tado napisal/-a:Delboy tole so težke debate. Preberi malo Alter, tam so žive pizdarij. Ponovno obsedno stanje.
Glih kar sem si prebral, pizdarijo in obsedeno stanje imajo konkurenti, imajo resne probleme in prav je tako, kar navdušuje pri vsem tem je pa to, da so uporabniki znali prepoznati kaj jim dejansko pomeni Tušmobil v mobilni komunikaciji

Glavni forum, kar se tiče Tušmobila po mojem mnenju je tukaj, mi vemo kaj je res in kaj imamo, ostali pa naj se še trudijo

Lp.