Z zakasnitvijo dobil tistih 10€ bonusa. Kaj je prednost aplikacije? Ali se lahko polni račun preko PayPal-a ali Wero?TadejH napisal/-a: 07. Apr 2026 17:51 In ob polnjenju nisi dobil dodatnih 10€ kot bonus? Bonus se vidi menda samo na poslanem smsu na 1917 (vsaj tak razumem mobi uporabnike).
Novo pri Telekomu Slovenije
Re: Novo pri Telekomu Slovenije
Mobi račun se poleg vrednostnic lahko polni izključno s plačilno kartico (Mastercard, Visa), drugih metod ni. Lahko si naštimaš tudi ponavljajoče plačilo, kar pomeni, da ti vsak mesec ob podaljšanju paketa samodejno bremeni plačilno kartico.

-
gasdpodna
- Stari maček

- Telemach paket: free2go REVOLUCIJA
A je tudi opcija kot na HoT-u, da ti iz plačilne kartice dopolni manjkajoč znesek z zakup paketa ? (npr. MOBI A stane 4,99 €, na
računu pa imaš 2 €, da potem dopolni 2,99 € iz plačilne kartice, kolikor manjka za zakup ?)
računu pa imaš 2 €, da potem dopolni 2,99 € iz plačilne kartice, kolikor manjka za zakup ?)

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
To pa ne vem. Najbolje, da to vprašaš direktno Telekomov support in ti bodo iz prve roke odgovorili.

-
gasdpodna
- Stari maček

Ali da enostavno preizkusim...

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
-
gasdpodna
- Stari maček

Kaka je sploh razlika med MOBI B in MOBI NET MESEC, glede na to, da je cena enaka pri obeh in da NET nima pogovorov vključenih?
Smiselno bi bilo, da bi bil MOBI NET MESEC malo cenejši, če nima pogovorov vključenih
Smiselno bi bilo, da bi bil MOBI NET MESEC malo cenejši, če nima pogovorov vključenih

-
gasdpodna
- Stari maček

Česa? Pogovorov?

- green
- Stari maček

- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Mojega prispevka, ker sem se zmotil.
Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk