Samo vprašam...
Omrežje
Re: Omrežje
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ne vem, zgleda se za združevanje spektorv (CA) pri LTE uporablja tudi 1500 Mhz. Po podatkih Akos-a na dan 31.1.2025 frekvenčni spekter 1500 Mhz uporablja A1 in še to samo SDL, kar pomeni samo za download (smer od bazne do telefona). Mogoče pa zdaj to z dovoljenjem prakticira tudi TM, kar še dodatno razširi pasovno širino.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ne saj prav, meni je to na misel prišlo ob imenu aplikacije.
Saj zato se mi zdi nenavadno, ker naj bi to mel samo A1...TadejH napisal/-a: ↑18. Sep 2025 23:57 Ne vem, zgleda se za združevanje spektorv (CA) pri LTE uporablja tudi 1500 Mhz. Po podatkih Akos-a na dan 31.1.2025 frekvenčni spekter 1500 Mhz uporablja A1 in še to samo SDL, kar pomeni samo za download (smer od bazne do telefona). Mogoče pa zdaj to z dovoljenjem prakticira tudi TM, kar še dodatno razširi pasovno širino.
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Poglejte še ostali mal NetMonster za foro...