RCS sporočila
Re: RCS sporočila
Zanimivo je, da v Samsung aplikaciji se pa takoj aktivira in direktno dela, če je številka original. Če prenesena, treba pravo upisati in potem tudi takoj dela

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Evo naprava je preverena .. A RCS v aplikaciji Google messenger ne dela..
- Priponke
-
- Screenshot_20250411_111235_Google Play services.jpg (330.94 KiB) Pogledano 2358 krat
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Pa bi bilo to pametno javit operaterjem, ali pa uradnim prodajalcem in servisom za androide, da javijo Googlu? Vamatrade je še za te stvari?
-
- Specialec
To je splošni problem neglede na operaterja. Googlu je že gdaj javljeno in niso nič uredili itn.
Poslano z mojega SM-S938B z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-S938B z uporabo Tapatalk
- TadejH
- Stari maček
Vem, ampak ima operater kot prodajalec opreme ali pa uradni prodajalec opreme v Sloveniji večje pristojnosti, kot pa en navaden uporabnik.
-
- Specialec
Glej če bi bil problem v telefonu ali operaterju.. Mi ne bi rcs deloval v Samsugovi aplikaciji za sms sporočila. V Googlovi pa ne dela..
Sej tukaj je uporabnik ki uporablja Googlov telefon pa ma isti problem.
Sej tukaj je uporabnik ki uporablja Googlov telefon pa ma isti problem.
- TadejH
- Stari maček
Saj te razumem. Kdo pa naj potem piše Googlu, Akos? Mislim, da bi lahko operaterji ali pa uradni prodajalci javili ali opomnili Google v imenu nas uporabnikov. Drugače nikoli nič ne bo rešeno. Ne vem kako rešujejo na prodajnih mestih, ko ne delujejo RCSi, pač ne dela ali kako? Mislim, da stranke niso ravno zadovoljne.
-
- Specialec
Sem danes vprašal operaterja o tem in so rekli da delovanje RCS v googlovi aplikaciji je v domeni Googla in ne operaterja.
In sem spet Googlu pisal in mi sedaj trdijo da bi mogu dobit kodo za preveranje številjke. jst se pa ne spomnim da bi bilo kdaj pršla bilo kaka koda od kak sem prvič uporabil njihovo aplikacijo dokler je deloval RCS itn..
In sem spet Googlu pisal in mi sedaj trdijo da bi mogu dobit kodo za preveranje številjke. jst se pa ne spomnim da bi bilo kdaj pršla bilo kaka koda od kak sem prvič uporabil njihovo aplikacijo dokler je deloval RCS itn..
- TadejH
- Stari maček
Ja, logično, da je v domeni Googla, sej to vsi vemo. Sej to je storitev Googla. Ampak bi bilo potrebno operaterjem napisat, javit, kakorkoli, z obrazložitvijo zakaj jim to javljamo, prosimo, da kot posamezniki nimamo vpliva pri teh velikih korporacijah, ampak lahko samo nekdo, ki je "nekaj vreden" (npr. operater), javi dalje predstojim za te napake. Najlažje je operaterjem in Googlu napisat, da pač deluje ali pa si odgovornost predajat kot štafetno palico. Treba je drugače pristopit k zadevi.