Čez dobrih 15 minut ne bo več 1 aprila, zato ga najbrž lahko odmislimo? Še vedno ne vem, če je res 30.000 ali je šala tega foruma? Lahko povem, da moji javi 15.000 enot tako preko *123#, kot tudi na portalu, ima pa MESEČNO REVOLUCIJO. Ste vi s 30.000 (če ste) na navadni ali na mesečni revoluciji?
Bajkman napisal/-a: ↑01. Apr 2024 23:44
Čez dobrih 15 minut ne bo več 1 aprila, zato ga najbrž lahko odmislimo? Še vedno ne vem, če je res 30.000 ali je šala tega foruma? Lahko povem, da moji javi 15.000 enot tako preko *123#, kot tudi na portalu, ima pa MESEČNO REVOLUCIJO. Ste vi s 30.000 (če ste) na navadni ali na mesečni revoluciji?
Oooooo, hvala za obvestilo. Pa imamo še en napredek. Včasih se mi zdi, da mnogo preveč kritiziramo, ko kaj ni OK in smo čisto stoični za pozitivne korake. Tokrat mirno lahko napišem - palec gor za Telemach.
Super. Upam, da velja to za vse, da ni le za te nove SIM z Revolucijo v akciji. Ko bo kdo aktiviral na svoji redni številki, naj javi. Škoda, da Mini Revolucija tudi ni deležna kaj več. Malo jim je treba "zatežit" in se kar hitro skup spravijo.