Raznorazni pogovori
Re: Raznorazni pogovori
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
Glede na to, da lahko napolniš svoj mobilni račun kdarkoli preko aplikacije se bo to dolgoročno zgodilo. Zanimivo, da je Hot edini ponudnik, ki omogoča polnjenje mobilnega računa preko Paypal.
Jaz pa dans ko sem na šihtu dobu robo, so bile med Telemach fizičnimivrednostnicami samo 10 €. 5 € je zmanjkalo že nekaj časa nazaj, novih pa ni bilo...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Dodatni paketi: Revolucija
- Znesek računa: -50%
Včeraj sem opravil daljši klic, znotraj TM omrežja, imam neomejne klice v TM omrežje, ker imam Revolucijo, ampak danes opažam, da se mi je klic zaračunal okroglih 6€. Je še kdo imel kdaj takšno situacijo?
-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Lahko da je bil telefon povezan na Telekom omrežje?
Ne vem zakaj se ne da tega ukiniti ali blokirati. Podatke lahko, klice in sms pa ne. Sam imam sicer nastavljeno ročno izbiro omrežja ampak to ima pa druge slabosti, recimo v tujini.
Ne vem zakaj se ne da tega ukiniti ali blokirati. Podatke lahko, klice in sms pa ne. Sam imam sicer nastavljeno ročno izbiro omrežja ampak to ima pa druge slabosti, recimo v tujini.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Dodatni paketi: Revolucija
- Znesek računa: -50%
Hvala za idejo, ampak ni to, sem skos na TM. Niti ni logično, ker, če je minuta 0,18€, potem nikoli ne more priti okroglih 6€.
Smrdi po nečem podobnem kot takrat, ko je meni poleti zaračunalo odhodni klic iz Avstrije v SLO namesto iz enot
Če si registriran, poglej https://telemach.si/account/signin.
Je pa vprašanje, če boš lahko sploh preveril zgodovino klicev. Jaz včasih sem lahko, ko pa se danes vpišem v portal, je pa kar nekaj. Praktično nič ne deluje, klicev ne morem prevereti. Morda bo tebi delovalo.
Je pa vprašanje, če boš lahko sploh preveril zgodovino klicev. Jaz včasih sem lahko, ko pa se danes vpišem v portal, je pa kar nekaj. Praktično nič ne deluje, klicev ne morem prevereti. Morda bo tebi delovalo.
-
- Znanec
V moj telemach vidiš zgodovino klicev in stroške ampak šele drug dan. Zgleda se ponoči prenašajo podatki.
Tebi deluje portal? Meni ne. In to že kar nekaj časa. Se vpišem in notri ne morem nič. In tudi nič ne morem prevereti, vključno z zgodovino klicev.
-
- Znanec
Deluje ja. Samo sem ravno sedaj šel preveriti za januar in ni vseh klicev v zgodovini. Predvsem plačljivi manjkajo (ta mesec nimam revolucije). V preteklosti so bili pravilno zavedeni, tudi če je šlo iz bonusa.
A zdaj bomo ugotovili, da eni v https://telemach.si/account/signin lahko normalno pregledujete zgodovino klicev, eni (recimo jaz) pa ne, čeprav smo včasih lahko...
Očitno je na tem free2go več stvari shabanih, da ne delajo pri vseh uporabnikih enako, kot tudi Revoluciji iz bonusa...
S klicnim centrom se pa ni za štatit, ker je v večini primerov obup od obupa, redko dobiš koga sposobnega...
S klicnim centrom se pa ni za štatit, ker je v večini primerov obup od obupa, redko dobiš koga sposobnega...