Telemach vrednostnice s 50% popustom
- TNT
- Znanec
- Telemach paket: DRZNI BOB
- Telefon: Samsung A25 & A32
- Znesek računa: 5,99€
- Kraj: LJ
Re: Telemach vrednostnice s 50% popustom
TM je pred kratkim dobil novega direktorja, zdej bomo pa vidl a mu je kej do predplaćnikov! 

https://www.facebook.com/10006447095287 ... 657259926/
To za ta mesec mislim da še ni bilo. Kartica za 20€ na Petrolu ti da poleg se 20€ bonusa.
To za ta mesec mislim da še ni bilo. Kartica za 20€ na Petrolu ti da poleg se 20€ bonusa.

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
To je @TNT objavil v sosedni temi.
Poslano z mojega Pixel 6 Pro z uporabo Tapatalk
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
To je blo tudi septembra, sem že pisal, da sem z vrednostnico, kupljeno na Petrolu v juniju, polnil septembra, dobil dodatnih 20€ bonusa. Zdej imam 30€ bonusa, ki mi leži gor ... 
Očitno se ne mislijo zganit in vsem uporabnikov omogočit Revolucije iz bonusov...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- green
- Stari maček
Če to storijo grem k konkurenci.
Potem bi seveda tudi jaz na novo razmislil kako in kaj...
Za enkrat mi je tukaj in pod trenutnimi pogoji v redu
Za enkrat mi je tukaj in pod trenutnimi pogoji v redu

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Nekako paketi niso več konkurenčni, upam da ostane vsaj kakšen -50% še v naprej. Ker takšen bonus resnično ni uporaben. Je samo za tiste, ki plačujejo na enoto, 0,18€, pa še to če daš na pol, je še vedno 0,09€, kar je višje od od konkurence.
@green, tebe ki si najstarejši prdec na tem področju, pa seveda tudi ostale, ki bi morda vedeli odgovor, sprašujem, kdaj ste prvič zasledili te vrednostnice z -50% ceno? Sam sem opazil v drugi polovici 2017, vidim pa, da se je o tem, v primeru nakupa na Petrolu, tukaj pisalo že decembra 2015. Torej kmalu po prevzemu Tušmobila s strani Telemacha.

- green
- Stari maček
^ ..nimam pojma. 

Bomo videli, kaj se bo izcimilo iz vsega tega.
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

@Bajkman
Malo sem pobrskal po spominu in nekako "redne" akcije -50% prakticirajo od začetka leta 2017 (lahko da so tudi prej). Takrat sem moji kupil simko in prvo zalogo vrednostnic (Mercator). Sam sem takrat vzel naročnino (paket Več za 4 €), vendar sem prekinil vezavo januarja 2018 in prenesel številko na predplačniško. Ker pa pri Telemachu ne moreš direktno preiti iz naročnine na predplačniško, sem moral naročniško številko najprej prenesti k drugemu operaterju (jaz sem na HoT), nato pa na Free2Go.
Malo sem pobrskal po spominu in nekako "redne" akcije -50% prakticirajo od začetka leta 2017 (lahko da so tudi prej). Takrat sem moji kupil simko in prvo zalogo vrednostnic (Mercator). Sam sem takrat vzel naročnino (paket Več za 4 €), vendar sem prekinil vezavo januarja 2018 in prenesel številko na predplačniško. Ker pa pri Telemachu ne moreš direktno preiti iz naročnine na predplačniško, sem moral naročniško številko najprej prenesti k drugemu operaterju (jaz sem na HoT), nato pa na Free2Go.
@mm1, hvala za informacijo. Nek ekvivalent, torej dvojne polnitve, so se pojavile že decembra 2015:
viewtopic.php?t=1928
Za pravih -50% imaš pa verjetno prav.
viewtopic.php?t=1928
Za pravih -50% imaš pa verjetno prav.