Največja poslovalnica Telemach v Celju ter prvi Xiaomi shop

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2418
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Največja poslovalnica Telemach v Celju ter prvi Xiaomi shop

Odgovor Napisal/-a lithium »

Za navdušence nad novimi tehnologijami je bila sobota v Celju prav poseben dan

Živimo v času, ko nas vedno bolj obkrožajo pametne tehnologije. V žepih nosimo pametne telefone, v dnevnih sobah imamo pametne televizorje, na nočnih omaricah pametne zvočnike in tako naprej. Glavna stvar, ki omenjenim napravam daje pamet pa je internet. Z dostopom do interneta je povezanih veliko funkcionalnosti na napravah, ki nam posledično olajšujejo vsakodnevna opravila in poskrbijo tudi za naše kratkočasje.

Sodobne tehnologije in naprave pa si bodo od sobote, 8. septembra dalje, lahko v centru Celja pobliže ogledali tudi tamkajšnji prebivalci in obiskovalci. Svoja vrata namreč odpira največja poslovalnica Telemacha v Celju. Ta se bo nahajala v samem mestnem jedru na najbolj obljudenem delu v območju za pešce in bo tako predstavljala tudi edino Telemachovo poslovalnico v središču mesta.

Telemach letos dosegel magično številko
Spomnimo, da je Telemach letos presegel mejo 500.000 mobilnih uporabnikov, kar je ena četrtina slovenskega prebivalstva. Naraščanje števila uporabnikov in priljubljenost Telemacha med uporabniki fiksnih in mobilnih storitev seveda ni naključje, ampak posledica bogate ponudbe in kakovostnih storitev. Njihova mobilna infrastruktura v Sloveniji je na primer primerljiva z najkakovostnejšimi mobilnimi mrežami v Evropi, ena od posebnosti, ki jo ponuja Telemach, pa je tudi možnost uporabe brezžične mreže UNIFI oziroma mreža Wi-Fi točk, ki se razprostira po celi Evropi. S temi in drugimi storitvami Telemacha pa se boste z novo poslovalnico zdaj lahko podrobno seznanili v centru Celja.

Nova poslovalnica orje ledino
Nova poslovalnica pa bo izstopala še zaradi nečesa. Bo namreč prva poslovalnica, ki bo vsebovala tudi Xiaomijevo trgovino oziroma t. i. Xiaomijev shop-in-shop. V tej lični trgovini bodo seveda na voljo različne naprave kitajske znamke Xiaomi, od telefonov, računalnikov in pametnih športnih zapestnic, do kamer, polnilnih baterij in zvočne opreme. Xiaomi je sicer po zadnjih podatkih analitskih hiš četrti največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Vključuje tri osrednje linije:

Redmi, ki je namenjena predvsem kupcem, ki želijo poceni, a še vedno prijeten in kakovosten telefon.
Mi, ki zastopa srednji in zgornji srednji razred.
Pocophone F1, ki predstavlja novega paradnega konja.


V imenu velike sobotne otvoritve novega centra sodobnih tehnologij, pa so organizatorji pripravili tudi posebno nagradno igro s privlačnimi nagradami. Od danes naprej promotorji Telemacha in Xiaomija po Celju delijo letake. Kdor želi sodelovati mora letak izpolniti in ga izpolnjenega prinesti v poslovalnico, z malo sreče pa bo deležen ene od privlačnih nagrad. Letak sicer lahko izpolnite tudi v sami poslovalnici na Stanetovi ulici 7, žrebanje pa bo potekalo v soboto, 29. 9., ob 11.00 na tej isti lokaciji, torej v poslovalnici na Stanetovi ulici 7.

Prve tri nagrade so sledeče:

Telefon Huawei P20 lite
Kamera Mi Action Camera 4K
Polnilna baterija Samsung s kapaciteto 10.000 mAh


Nova poslovalnica se sicer odpira pod okriljem podjetja iSERVER, ki se poleg s posredništvom kot eden vodilnih ponudnikov ukvarja tudi s spletnim gostovanjem prek blagovne znamke http://www.si-shell.net in s prodajo IT-opreme prek spletne trgovine http://www.strezniki.net. Z novo poslovalnico pa bodo med drugim stremeli tudi k temu, da bodo imela podjetja v Celju in njegovi okolici celoten nabor storitev pri enem ponudniku (gostovanje, računalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija). Na izbiro pa imajo tudi pestro izbiro dodatne opreme za telefone, ki sega od zaščitnih etuijev do polnilcev.

Vir: https://www.racunalniske-novice.com/nov ... n-dan.html
Administrator neuradnega foruma
Odgovori