EON zamenja d3go

O Telemach internetu, IPTV, telefoniji...
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2418
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium »

Pa le prihaja zamenjava obstoječe D3GO aplikacije s precej naprednejšo.
Možno bo gledanje tudi na smart TV - upam, da v dobri kvaliteti slike. :greensmart:

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... embra.html
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi »

Ali je ze kdo poskusil to v tujini? Deluje?

Poslano z mojega DIG-L21HN z uporabo Tapatalk
Slika
Slika
pinoponko
Novinec
Novinec
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 09:14
Telemach paket: Telemach odbit

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a pinoponko »

Meni ni v Avstriji in Nemčiji.
Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a Safre »

Se splača investirati v kak VPN...
https://play.google.com/store/apps/deta ... pn.android

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi »

Ali je že kdo sprobal na Smart TV-ju?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2418
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium »

Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi »

lithium napisal/-a:Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Kaj za eni Android box imas?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2418
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium »

Android Box imam https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html (Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM).

Ker na njemu teče klasičen Android 7.1 (na za Smart TV) je potrebno nanj namestiti EON APK od tukaj: https://apkpure.com/eon/com.ug.eon.android.tv
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi »

V EON sem že povezal največje možno število naprav in želim povezati dodatno napravo, ampak bi moral najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav. Kako to naredim?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2418
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium »

Prijaviš se na moj.telemach.si in tam zbrišeš eno izmed prijavljenih naprav.
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi »

Sem kontaktiral Telemach. Napaka na portalu Moj Telemach je bila odpravljena. Zdaj sem uredil.
Slika
Slika
Odgovori