NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
ahmediukas
Znanec
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 07. Apr 2008 21:25
Telefon: N73

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a ahmediukas » 13. Okt 2015 11:07

SvetIdej napisal/-a:In kaj je rešitev. SIM dati v drugi telefon pa narediti?
Jup. Ce te ze moti napis :)

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 13. Okt 2015 11:29

In kaj je potrebno narediti?

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 14. Okt 2015 18:10

Mene tudi zaradi osebnih razlogov moti napis Tusmobil. Ce ima kdo idejo, kako priti do napisa Telemach se priporocam.
Slika

ahmediukas
Znanec
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 07. Apr 2008 21:25
Telefon: N73

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a ahmediukas » 14. Okt 2015 20:44

SvetIdej napisal/-a:
ahmediukas napisal/-a:
SvetIdej napisal/-a:nič od tega ne dela :)
vcasih treba se off/on telefona narest. Drgac si pa eden tistih k majo non-standard software (sploh samsungi so znani po tem da se ne drzijo cist protokolov)
To naredim vedno prvo. :biggrin:

Če Nexus 5 z Androidom 6.0 ne dela potem pa nič ne dela :biggrin:

Prav tako Motorola Moto G ne jebe sistema.
Glih zvedu da se niso SMSov niti posiljali, je pa v planu kmalo :) Tko da pocakaj, pa bos videl ce se ti bo zamenjalo.

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 14. Okt 2015 20:47

:thumbs:
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 27. Okt 2015 21:28

Eto telefon mi ponudil napis Telemach. :) Ah nič nebo, to mi ponudilo z sparovo simko. Dal nazaj Telemach ovo in zopet tusmobil.
Slika

Poslano z mojega GT-I9505 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 27. Okt 2015 22:00

Nič ni ja, bi bilo pa fajn da izpiše Telemach...to so tisti življenjski problemi ;)
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 27. Okt 2015 22:45

Kot kaže je vezano na sim-ko.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

ahmediukas
Znanec
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 07. Apr 2008 21:25
Telefon: N73

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a ahmediukas » 29. Okt 2015 19:34

green napisal/-a:Če si zahteven uporabnik je stock premal. :) Telefon brez roota ni telefon. ;)

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Zdaj me pa res ze firbec, kaj to pomeni zahtevni uporabnik, da je brez roota telefon neuporaben :)

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a Safre » 29. Okt 2015 20:34

To je brezpredmetna debata.

"Vsako tele ima svoje veselje" in to nikakor ne mislim slabšalno. Vsak ima svoje potrebe in želje, prioritete usmerjene v to kar je zanj pomembno.

Če želite o temi rootanja, romov, ipd., debatirati naprej, prosim odprite temu namenjeno temo.

Hvala za razumevanje.

Sent from my SHV-E210S using Tapatalk
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 06. Nov 2015 06:10

Tudi meni sedaj piše TELEMACH.
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a Safre » 06. Nov 2015 08:41

:zurka:
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 06. Nov 2015 13:18

In rešitev je?

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 06. Nov 2015 16:55

Samo se je.
Slika

ahmediukas
Znanec
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 07. Apr 2008 21:25
Telefon: N73

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a ahmediukas » 06. Nov 2015 21:15

green napisal/-a:In rešitev je?

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Pocakas da bos na vrsti :) Postopoma, ker ne vsem naenkrat :)

Odgovori