SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
jozo
Znanec
Znanec
Prispevkov: 125
Pridružen: 10. Okt 2007 22:24
Telefon: iphone 5s
Kraj: M.Sobota

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a jozo » 14. Dec 2013 08:18

SvetIdej napisal/-a:jozo: še ena bazna mora biti vklopljena okrog tebe ... :) najdi mi NE2551 ;)
Kje pa naj bi ta bazna bila?? veš približno lokacijo??
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 14. Dec 2013 09:40

vidim da si že našel območje :) Glede na ime bazne predpostavljam, da je na ali na s! MB133 (Stankovci) ali TS S016 (Cankova). Ali je celo bolj oddaljena ... V SI Lokatorju uporabi funkcijo "bazne postaje v bližini".
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 14. Dec 2013 10:02

No, pa sta našla nov način rekreacije :greensmart:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 14. Dec 2013 10:42

jaz jo imam vsak dan :biggrin:

Pomurska regija: Si.mobil = Tušmobil

Slika
Slika

jozo
Znanec
Znanec
Prispevkov: 125
Pridružen: 10. Okt 2007 22:24
Telefon: iphone 5s
Kraj: M.Sobota

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a jozo » 14. Dec 2013 14:54

SvetIdej napisal/-a:vidim da si že našel območje :) Glede na ime bazne predpostavljam, da je na ali na s! MB133 (Stankovci) ali TS S016 (Cankova). Ali je celo bolj oddaljena ... V SI Lokatorju uporabi funkcijo "bazne postaje v bližini".
Evo pa mi jo je uspelo najt... :greensmart: lokacija je Bodonci na mobitelovem stolpu....nameščeni sta dve anteni...zaenkrat je samo gsm....
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 14. Dec 2013 15:06

Sem dodal. :joint: Kako ti je ta bazna ušla iz radarja? :biggrin:

V SI Lokatorju v nastavitvah si napiši svoj mail in v meniju klikni osveži. Prislužil si si 2 meseca brez reklam ;)
Slika

jozo
Znanec
Znanec
Prispevkov: 125
Pridružen: 10. Okt 2007 22:24
Telefon: iphone 5s
Kraj: M.Sobota

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a jozo » 14. Dec 2013 15:21

SvetIdej napisal/-a:Sem dodal. :joint: Kako ti je ta bazna ušla iz radarja? :biggrin:

V SI Lokatorju v nastavitvah si napiši svoj mail in v meniju klikni osveži. Prislužil si si 2 meseca brez reklam ;)
Hvala! nimam pojma kako mi je ušla... :ne: doma itak imam poln signal z moje bazne....bolj sem bil pozoren na NE 1575 kdaj jo vklopijo... :biggrin: sicer je na tej trenutno blokiran 3g...baje je še nekaj za naredit pa potem bo....2g pa dela normalno... :thumbs:
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Dec 2013 13:18

Evo Novo mesto je dobilo novo bazno postajo SE612.

Mi je pa ptičica povedala, da so v Ljubljani ON-AIR že 4 LTE bazne postaje ;) Iščemo junaka, ki bo prvi poindeksiral bazne s SI Lokatorjem :greensmart:
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 18. Dec 2013 13:28

SvetIdej napisal/-a:Evo Novo mesto je dobilo novo bazno postajo SE612.

Mi je pa ptičica povedala, da so v Ljubljani ON-AIR že 4 LTE bazne postaje ;) Iščemo junaka, ki bo prvi poindeksiral bazne s SI Lokatorjem :greensmart:
Sam če rabi Usim kartico nevem če ti bo lahko kdo pomagal in da more posebi vklopit funkcijo LTE ;) :greensmart:

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Dec 2013 13:33

mislil sem uradniki, ki to testirajo :)
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 18. Dec 2013 13:35

Ahja..ok tko že je bol jasno ;) :D

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Dec 2013 13:38

Jaz bi si skoraj upal trditi, da imata LTE LJ298 in LJ299. Sem iskal prek Google Cell IDja ampak še nisem nič našel.
Slika

pri
Novinec
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 02. Nov 2011 23:59
Telemach paket: ŠE VEČ
Telefon: P30 Lite

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a pri » 30. Dec 2013 21:06

SvetIdej slučajno veš kdo je nov na 'Telekom A123'? na stolpu sta pod Telekom antenami nameščeni dve novi...

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 30. Dec 2013 21:32

Nisem še zaznal novih. Verjetno Si.mobilovi, ker v zadnjih 10 dneh se vklapljajo nove Si.mobilove v lj (predvsem na TS stolpih).
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 31. Dec 2013 18:50

Nove bazne v letu 2013:

Slika

Slika
Slika

Odgovori