Se mi je zdelo, da mora bit kaj takega.. Očitno bo mami mogla it s tehnologijo malce naprej Ja, potem bomo pa gotovo šli kar po nov telefon, ker bomo sigurno ceneje prišli skozi...
No, jaz sem očitno sam svoj mojster - sem si vzela urco časa in malo pogledala po internetu in glej ga zlomka - uspelo mi je odklenit telefon brez kakršnih koli stroškov Mami je vesela, da smo pršparali cca. 20€, jaz pa tudi Tako da zaenkrat ne bo treba menjat telefona Hvala vsem za pomoč Sama ne bi nikoli ugotovila kaj je narobe hehe
MTL napisal/-a:No, jaz sem očitno sam svoj mojster - sem si vzela urco časa in malo pogledala po internetu in glej ga zlomka - uspelo mi je odklenit telefon brez kakršnih koli stroškov Mami je vesela, da smo pršparali cca. 20€, jaz pa tudi Tako da zaenkrat ne bo treba menjat telefona Hvala vsem za pomoč Sama ne bi nikoli ugotovila kaj je narobe hehe
Pripopaj lin k, kjer si to izbedela ali rešila, morda še komu s podobno težavo prav pride
MTL napisal/-a:No, jaz sem očitno sam svoj mojster - sem si vzela urco časa in malo pogledala po internetu in glej ga zlomka - uspelo mi je odklenit telefon brez kakršnih koli stroškov
No to je pa super. Očitno si hekerka
@Delboy; tole je na netu, verjetno ji je uspelo po tej metodi:
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
MTL napisal/-a:No, jaz sem očitno sam svoj mojster - sem si vzela urco časa in malo pogledala po internetu in glej ga zlomka - uspelo mi je odklenit telefon brez kakršnih koli stroškov
No to je pa super. Očitno si hekerka
@Delboy; tole je na netu, verjetno ji je uspelo po tej metodi:
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
Ja, imaš prav, po tej metodi sem uspela odklenit telefon, samo da sem mogla izbrat za ta telefon 7.opcijo Pa tisto pri 3.-ji točki ni potrebno, vsaj pri meni ni naredilo nobene razlike oz. se dejansko ni zgodilo čisto nič. Tako da odtipkamo samo številko pri 2. točki in izberemo opcijo (odvisno od znamke/modela telefona) in je to to
Для французского парфе нужны жирные сливки, но у меня есть метод попроще – на основе йогурта. А еще – со свежими ягодам и семенами чиа. В несезон ягоды подойдут и замороженные, но дайте им полностью оттаять и стечь