enpir napisal/-a:kruljavcev napisal/-a:Gledal sem oddajo in te 100% podpiram. Oba sogovornika sta jasno povedala, da imaš prav ti in ne Tušmobil, mojster s Tušmobila pa ni uspel prepričati nikogar.
tlele si ga pa mim useku, še en preglej sam posnetek in boš videl, da oba sogovornika sploh ne vesta da obstajajo posebni pogoji že od samega začetka in da so že od samega začetka na voljo na spletni stran... v druge detajle se ne bom spuščal... slep_uporabnik: imel si možnost spremembe paketa ki bi odstranila deblokado, bil si izklopljen glede na posebne pogoje free paketov, bil si še vedno dosegljiv za dohodne storitve, kar pomeni da bi lahko še vedno komuniciral s tvojimi prijatelji, bi te pa tokrat za razliko oni poklicali...
V prispeku sem zasledil, da si na S! paketu kjer imaš 999 minut klicev v ostala omrežja, ti bo zadosti glede na tvojo intenzivnost klicev? Omenjaš, da imaš nizek mesečni prispevek, kako boš kril presežek minut, če si že sedaj do polovice meseca presegel 1500minut?
Kdo pa mi je tako možnost menjave paketa in zagotovila da bom takoj ob menjavi prikklopljen dal, mogoče ti? A si ti dal takšno direktivo? Verjetno si tam zaposlen? Ne govori stvari, ki niso resnične. Nihče mi ni rekel če spremenim paket, da bom v eni uri vklopljen niti ne vem, zakaj bi delal uslugo Tušmobilu da bi s spremembo paketa zaslužili več, če pa bi lahko, če bi bil Tušmobil pošten, čisto normalno uporabljal paket, katerega so ga pred sklenitvijo naročniškega razmerja oglaševali kot neomejenega! Na posebne pogoje me ob sklenitvi naročniškega razmerja niso opozorili, niti ti takrat še niso bili v veljavi. Oni pa, so jih začeli izvajat pribljižno mesec dni prej, še preden so ti stopili v veljavo. Prav tako, pa mi jih niso dali za prebrat v brajevi pisavi, kar lahko glede na dejstvo da sem slep smatram, da z njimi nisem bil seznanjen. Nasplošno, imajo pri Tušmobilu res čuden postopek sklepanja naročniškega razmerja. Najprej ti dajo za podpisat pogodbo, in ti šele potem dajo za prebrat splošne pogoje, kar se je že marsikomu zgodilo. Namesto, da bi bilo ravno obratno . Najprej bi ti morali dat splošne pogoje za prebrat, in šele potem v kolikor bi se strinjal z njimi, še pogodbo za podpisat! Meni, pa še teh niso dali. Za dohodne storitve sem bil res dosegljiv. Ampak to mi ni dosti pomagalo, saj na novoletne sms-e, nisem mogel odgovorit. povej mi kdo od mojih prijateljev bi bil tako neumen, da me bo klical iz mobitela ali Simobila in plačeval veliko dražje, če ga lahko pokličem jaz, ki imam v osnovi neomejeno? Vesel sem, da sem šel h konkurenci, ker si tak operater kot je Tušmobil s svojim nonšalantnim vzvišenim odnosom, mojega zaupanja ne zasluži! Pa mislim, da se po večini z mano strinjajo tudi drugi uporabniki. Če mi ne bo zadosti 999 minut, bom sklenil pri mobitelu še Penzion paket, z dodatnimi vključenimi večernimi in vikend pogovori, in bom za 12 evrov dobil 5000 minut od tega 3000 v Mobitelovo 1000 v stacionarno, in 1000 pri Simobilu v katerokoli omrežje. Tako bom plačeval le dva evra več, kot bi jih plačeval, če bi ostal pri Tušmobilu na paketu free 40, saj bom za 32 evrov na mesec, imel kar 5000 minut pogovora, katerih bom lahko različno razporedil. Kot zanimivost, je to še vedno ceneje, kot pa paket free 40 brez popusta ob predpostavki, da kličem po večini uporabnike, ki niso na Tušmobilovem omrežju. Kje je tukaj transparentnost in konkurenčnost? Če bi bil Tušmobil res tako transparenten in konkurenčen, bi mi moral ponuditi boljšo ponudbo od te, za nižjo ceno, in z možnostjo klicanja na druga omrežja v enakem obsegu, kot mi to možnost zagotavlja Mobitel z vključenimi večernimi in vikend pogovori, v katerih imam kar 3000 minut v mobitelovo, in 1000 minut v stacionarno omrežje.