moj.tusmobil.si

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a delboy » 01. Sep 2011 22:25

S časom se bo portal nadgrajeval,tako da je vse možno :thumbs:



Lp.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lithium » 02. Sep 2011 08:39

pierson napisal/-a:edino kar bi še lahko Tuš dodal na moj.tusmobil.si , je posiljanje sms-ov.

Se pravi da bi lahko poslal sms, ko si v tujini, in bi ti ga obracunalo od zakupljenih sms-ov.
Ja, to pa pogrešam tudi jaz.
Administrator neuradnega foruma

somebody
Novinec
Novinec
Prispevkov: 44
Pridružen: 26. Dec 2010 12:05
Telefon: xperia ray
Dodatni paketi: internet 24ur

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a somebody » 02. Sep 2011 20:56

lithium napisal/-a:
pierson napisal/-a:edino kar bi še lahko Tuš dodal na moj.tusmobil.si , je posiljanje sms-ov.

Se pravi da bi lahko poslal sms, ko si v tujini, in bi ti ga obracunalo od zakupljenih sms-ov.
Ja, to pa pogrešam tudi jaz.

Tudi jaz pogrešam. Smo že trije. Kmalu razpišemo referendum in dobimo sms-e preko moj.tusmobil.si . :njami:
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 09. Sep 2011 20:10

e-račun deluje ;)
Slika

voyager
Novinec
Novinec
Prispevkov: 37
Pridružen: 20. Mar 2009 07:48

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a voyager » 09. Sep 2011 22:24

V NLB Klik sem dobil njihov e-račun samo se ni dalo plačat, ker je javilo da je sklic napačen. No ja, mogoče naslednji mesec.

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a delboy » 09. Sep 2011 23:28

voyager napisal/-a:V NLB Klik sem dobil njihov e-račun samo se ni dalo plačat, ker je javilo da je sklic napačen. No ja, mogoče naslednji mesec.

Kaj si izbral posebno položnico, plačilni nalog ali UNP :?:

Sicer, ponavadi, če ti sklic, dela težave, samo v tisto manjše okence vstavi 99 in ma da gre čez, to jaz mal iz izkušenj govorim iz nekih drugih situacij :biggrin: Je za poizkusit.


Lp.

voyager
Novinec
Novinec
Prispevkov: 37
Pridružen: 20. Mar 2009 07:48

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a voyager » 10. Sep 2011 10:54

Znotraj Klika za e-račun se ne da ničesar izbirati ali spreminjati. Predvidevam da mora to narediti kreator e-računa. Je pa e-račun odprlo v BN02, ki pa sklica ni prebavil. Sem potem ročno v posebno položnico vpisal kot običajno. Skratka nekatere parametre bodo morali še popraviti na Tušmobilu da bo to delovalo.

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 10. Sep 2011 11:01

zato pa je še v beti :)

Itak pa morajo do konca leta vse pretvoriti v UPN plačilne naloge.
Slika

kmetek
Znanec
Znanec
Prispevkov: 106
Pridružen: 06. Avg 2011 20:56
Telefon: HTC DESIRE

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a kmetek » 13. Sep 2011 12:34

evo registriral sem se......ko bom prenesel simobilovo tel. številko jo bom lahko normalno vpisal?

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Safre » 13. Sep 2011 12:38

kmetek napisal/-a:evo registriral sem se......ko bom prenesel simobilovo tel. številko jo bom lahko normalno vpisal?
Seveda. Samo pazi, da jo vpišeš v formatu 0038640xxxxxx
Slika

Individuum
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Sep 2011 10:46

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Individuum » 14. Sep 2011 10:55

V Chromu mi javi tole napako:

Slika

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 14. Sep 2011 10:57

men dela brez problema na Chromu in v FF in v IE... to te komp neki jebe...

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a delboy » 14. Sep 2011 11:13

Individuum napisal/-a:V Chromu mi javi tole napako:

Slika

Poizkusi z brisanjem piškotkov, zgodovine.


Lp.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lithium » 14. Sep 2011 11:37

Individuum napisal/-a:V Chromu mi javi tole napako:

Slika
Čudna napaka, kod da pošiljaš zahtevo za angleški jezik...
V katerem jeziku imaš nastavljan Chrome?
Administrator neuradnega foruma

Individuum
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Sep 2011 10:46

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Individuum » 14. Sep 2011 11:39

V angleščini. Sem pobrisal cookije in zgodovino, pa mi še vedno ven meče to napako. V Firefoxu dela bp.

Odgovori