Trenutno sem lastnik Ideosa X5 in me res zanima, ali bo Tušmobil v SLO pripeljal še kakšnega njihovega paradnega konja, kot npr. X6.
Kaj pa tablične računalnike, ki bi se lepo prilegali v paket Vesolje....?
Ker mi kmalu poteče en aneks, bob vesel vsake informacije. S telefonom X5 sem namreč zelo zadovoljen.
Skoraj zagotovo bo. S 1.9.2011 prihaja recimo Huawei G6605 (Brezmejni 200 za 1 €).
Kot kaže Tušmobil nadgrajuje sodelovanje s Huawei-jem. Tablice verjetno tudi bodo in routerji za UMTS/HSPA+. Le vprašanja časa je po mojem. Ali letos ali naslednja leta.
Kar mi pride na pamet je pisarna. Tušmobil pride v to pisarno, naroči to pa to. Predstavniki Huawei-ja v tem kombiju pa kontaktirajo na Kitajsko za novo dobavo Ker vidim, da imajo tudi klimatske naprave notri ...
DreamDesign napisal/-a:Kar mi pride na pamet je pisarna. Tušmobil pride v to pisarno, naroči to pa to. Predstavniki Huawei-ja v tem kombiju pa kontaktirajo na Kitajsko za novo dobavo Ker vidim, da imajo tudi klimatske naprave notri ...
Napaka v katalogu
18.08.2011
V katalogu Tušmobil avgust 2011 je prišlo do napake pri ponudbi telefona Huawei G6605. Telefon vam bo namreč na voljo od 1.9.2011 dalje.
Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo.
Tega telefona še vedno ni, je kakšna razlaga za to?
Zanima me tudi ali se obetajo kakšni novi telefoni v kratkem...z novimi paketi???