http://www.dreamdesign.si/informacije/e ... rgija.html
Priporočam, da zamenjajte dobavitelja energije

samo primer: Elektro Ljubljana bo podražila nižjo tarifo na 2 tarifnem števcu kar za 60%.
Pravkar oddal na pertolovem servisu obrazec za zamenjavo dobavitelja elektrike. Grem na Petrollithium napisal/-a:Če pa kdo rabi akcijsko kodo, s katero bo prvi mesec plačal elektriko samo 1€, mi naj pošlje sporočilo.
POZOR;lithium napisal/-a:Če pa kdo rabi akcijsko kodo, s katero bo prvi mesec plačal elektriko samo 1€, mi naj pošlje sporočilo.
lithium napisal/-a:Aja, tako to te nategnili
Jaz števca nisem sporočil, pa je bila poraba na prvi položnici enaka prejšnjemu dobavitelju.
Ampak kot pravi Delboy, pametno je sporočiti stanje števca (razen če že imate digitalnega z mesečnimi odčitki).
Glede elektrike prvi mesec za 1€ pa:
viewtopic.php?f=25&t=1371
lithium napisal/-a:Ja, ampak moj prvi mesečni račun (na katerem imaš navedeno porabo v kWh) je zajemal približno enako porabo v kWh, kot tisti pred njim (pri starem dobavitelju.)![]()
Torej so mi en mesec "šenkali" porabljene kilovate.
Sem pa prešel takoj po njihovem startu, to je verjetno že več kot eno leto od takrat..
lithium napisal/-a:
Ker se mi zdi čudno, zakaj ti bi upoštevali samo nekaj malo kWh tisti mesec, ko si imel račun za 1€.