Tušmobil 50: 449€
Tušmobil 35: 559€
TušmobilVesolje: 649€
katere pa so to dadatne storitve?spiderkb napisal/-a:Prenovljena tuškabina. Dodane dodatne storitve in veliko bolj pregledno.
spiderkb napisal/-a:Da si lahko preko tuškabine naročiš dodatne storitve, ki jih prej nisi mogel.
Recimo dodaten prenos podatkov. To sem takoj opazil...
lithium napisal/-a:No, jaz sem si pa aktiviral razčlenjen račun nazaj. Ker obstoječa nerazčlenjena varianta za roaming je
Potem sem pa malo v zamudi. Se vidi, da je ne uporabljam pogosto.enpir napisal/-a:uff, to pa je že kar lep čas na voljo
Glede na to, da trenutno prihajajo novejši modeli telefonov, nekako dvomim, da bo ponujen, razen če se poizkusiš zmeniti kot za dodatno ponudbo.john doe napisal/-a:Ali ima kdo informacijo kdaj (če sploh) bo prišel v prodajo Samsung Wave?
LP
Obvestilo 29.10.2010
Družba Tušmobil d.o.o. obvešča svoje naročnike, da od 1. 12. 2010 velja nov cenik, in sicer se cenik spreminja v točki 1.12 »Ostale storitve za naročnike«, kjer se spremeni cena »Strošek opomina«. Z dnem uveljavitve novega cenika je strošek opomina 0,0300 EUR/opomin. Ta sprememba ne vpliva na morebitne druge dogovore v zvezi s ceno opominjanja, ki veljajo za naročnike, ki niso potrošniki. Točka 1.12 se dopolni s postavko: »Strošek upravljanja s terjatvami«. Strošek upravljanja s terjatvami znaša 2,00 EUR za naročnike, ki so potrošniki, in 5,00 EUR za ostale naročnike.
Strošek upravljanja s terjatvami je nadomestilo Tušmobilu za stroške upravljanja s terjatvami oz. s tveganji zaradi izpada plačila v pogodbeno dogovorjenem roku in ga Tušmobil obračuna ob vsaki aktivnosti, ki je namenjena doseganju poplačila zapadlih, a še ne plačanih terjatev.
Cenik bo objavljen na spletni strani družbe in dostopen na vseh prodajnih mestih. Za dodatne informacije in pojasnila lahko pokličete tudi na številko Centra za pomoč uporabnikom 070 700 700.
Vse zgoraj navedene cene vključujejo DDV.
Od objave sporočila o spremembi cene do njene uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez sankcije odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.