Kolk se kaj segreje varčna žarnica ko sveti? isto kot navadna žarnica ali ne?
zanima me samo informativne narave..

Če sprašuješ le o gretju naj te pomirim, da varčne sijalke praktično ne pečejo(predvsem tiste manjših moči). Jih pa po mojem mnenju ni dobro menjat vse po vrsti. V hodnikih, stopnišču, kopalnici in še kje bo najbolje da ostanejo navadne oz. halogenske sijalke.Deky_ napisal/-a:mene pa nekaj zanima..in to je..
Kolk se kaj segreje varčna žarnica ko sveti? isto kot navadna žarnica ali ne?
zanima me samo informativne narave..
jst sem mel lih od Philipsa pa mi je hitro crknila... pomoje je tut kake si sreče pri nakupu...lithium napisal/-a:deky: Imamo vse Osram. Tista, ki je crknila, sem jo zamenjal s Philips, pa bom videl kako dolgo bo
ej nevem lep cajt je od tega..ko je crknila....isto mrkne kot navadna žarnica..dr.1m napisal/-a:Kaj pa je pravzamprav crknilo? Če je kakšen MOSFET transistor, bi se jo dalo spet spravit k življenju.
Se bom moral specializirati v popravilo teh sijalk
Jaz sem jih kupil v Merkurju in so bile celo v akciji. So pa precej dražje od navadnih. Delujejo pa B.P. No razen če te ne moti malo utripanja pri nizki svetlobi in piskanje na eni od pozicij svetilnosti.okšut napisal/-a: Če kdo mogoče ve, kje bi se dalo kupiti varčno žarnico, ki ima funkcijo zatemnitve, se priporočam.