antivirusni program kasperski

Stare, neaktivne in neuporabne teme pristanejo tukaj...
Odgovori
jahtba
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 30. Okt 2008 14:20
Telefon: n70

antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a jahtba » 21. Avg 2010 16:20

Težava je nastala,ko sem na novo naložil sistem na pc in sedaj v mojem računu nikakor ne gre dol potegniti antivirusni program,ki ga imamo uporabniki tuš interneta.
Lahko kdo pomaga z nasvetom ?

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 22. Avg 2010 00:28

Kaj ti napiše?

jahtba
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 30. Okt 2008 14:20
Telefon: n70

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a jahtba » 22. Avg 2010 16:53

vstopim v svoj račun in izberem internetno varnost,tam pa je:
Namestitev je zelo enostavna in poteka v dveh korakih:
1.Prenesite programsko opremo in jo namestite na svoj računalnik
2.prenesite aktivacijsko kodo itd

Ob izbiri 1 zadeva ne deluje,odpre se okno security Varning okence in izberem yes ali no ne gre dalje. Na vrhu v desnem kotu pa mi piše Certifikate error (od Tuša - da je že davno potekel)

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 22. Avg 2010 18:37

Kateri brskalnik uporabljaš?

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a Safre » 23. Avg 2010 10:00

Posredovano v :help: tehniki... bo rešeno asap
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a Safre » 23. Avg 2010 10:39

Poskusi sedaj :thumbs:
Slika

kolos
Znanec
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 28. Avg 2008 16:15

Re: antivirusni program kasperski

Odgovor Napisal/-a kolos » 23. Avg 2010 17:20

Safre napisal/-a:Poskusi sedaj :thumbs:
Lahko potrdim, da dolpoteg sedaj dela. :thumbs:

Odgovori