Aplikacije za Android
-
- Znanec
- Telefon: Huawei ideos x5
- Znesek računa: 19,90
Re: Aplikacije za Android
Žal take aplikacije ni možno naredit, ker je to omejitev androida.delboy napisal/-a:Rocky napisal/-a:Mogli bi izdelat podobno aplikacijo firewallu, v kateri bi posamezni aplikaciji lahko določal do česa lahko dostopa in obratno,ravno zaradi takih aplikacij kot je tista lučka.
Evo ideje za uspeh na marketu, je pa vprašanje, če bi ti jo kot takšno pustili
![]()
Vse te aplikacije, imajo samo en namen in sicer služenje denarja, redke so tiste, ki niso takšne.
Lp.
-
- Znanec
- Telefon: Huawei ideos x5
- Znesek računa: 19,90
Sicer ni aplikacija ampak vseeno, če kdo želi uporabljati facebook preko browserja in HTML5 se povežite preko http://touch.facebook.com
Katere igre poznate za Android, da lahko igrata 2 igralca naenkrat (ali več) ali pa pač po izmenah, če deluje preko BT/WLAN tud lahko.
Zaenkrat mam inštalerane: - 4 Player Reactor v1.8 ZAKON
- Air Hockey v1.1.10 TKO TKO
- Chess v1.47 ZAKON
- Doodle Pool v1.4 NISM ŠE USPEU IGRT
- Four In A Line v1.1 QL
- Tic Tac Toe Glow v1.8.1 NISM ŠE USPEI IGRT
- Worms v0.0.34 NISM ŠE USPEU IGRT
Rootanga telefona še nimam...sam rootitq rabš sam za kšne res hude programe samo najbrž.
Zaenkrat mam inštalerane: - 4 Player Reactor v1.8 ZAKON
- Air Hockey v1.1.10 TKO TKO
- Chess v1.47 ZAKON
- Doodle Pool v1.4 NISM ŠE USPEU IGRT
- Four In A Line v1.1 QL
- Tic Tac Toe Glow v1.8.1 NISM ŠE USPEI IGRT
- Worms v0.0.34 NISM ŠE USPEU IGRT
Rootanga telefona še nimam...sam rootitq rabš sam za kšne res hude programe samo najbrž.
Honeycomb TV
Izšel je Google TV 3.1. Honycomb nadgradnje sta bila v prvi vrsti deležna Sonyeva NSX-GT1 in NSZ-GT1, v kratkem pa se jima bo pridružil še Logitech Revue. Poleg poenostavljenega uporabniškega vmesnika je glavna zvezda nove različice dostop do Marketa. Slednji ponuja razvijalcem odlično priložnost, da razširijo bazo odjemalcev z namenskimi aplikacijami z večjimi zasloni v mislih. Google obljublja bogato tovrstno ponudbo, prav tako pa povečanje števila naprav s podporo njihovi Televiziji.
Več info. na reviews.cnet.com
Izšel je Google TV 3.1. Honycomb nadgradnje sta bila v prvi vrsti deležna Sonyeva NSX-GT1 in NSZ-GT1, v kratkem pa se jima bo pridružil še Logitech Revue. Poleg poenostavljenega uporabniškega vmesnika je glavna zvezda nove različice dostop do Marketa. Slednji ponuja razvijalcem odlično priložnost, da razširijo bazo odjemalcev z namenskimi aplikacijami z večjimi zasloni v mislih. Google obljublja bogato tovrstno ponudbo, prav tako pa povečanje števila naprav s podporo njihovi Televiziji.
Več info. na reviews.cnet.com
Je kdo že poizkusil aplikacijo Siri ala Android že
https://market.android.com/details?id=c ... .cluzee.ui
Meni ne uspe nastaviti lokacije
Lp.

https://market.android.com/details?id=c ... .cluzee.ui
Meni ne uspe nastaviti lokacije

Lp.
tado napisal/-a:Pa deluje? Še Iris https://market.android.com/details?id=c ... lling_free
Meni ne deluje, tvoje pa še nisem sprobal

Lp.
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Tudi Iris ne deluje. Vsakič mi reče da je pretežko, da ji postavljam "trik" qestions...kr neki...
tado napisal/-a:Tudi Iris ne deluje. Vsakič mi reče da je pretežko, da ji postavljam "trik" qestions...kr neki...
Skratka, vse sem od inštaliral, dokler aplikacija ne bo ocenjena z najmanj 4+, ne mislim jo več inštalirati

Lp.
- lithium
- Administrator
- Telemach paket: Free2Go Revolucija
- Telefon: iPhone14 Pro
- Dodatni paketi: EON light(200/50net)
- Kraj: Celje
Delboy: tudi jaz tako pravim. Zelo hitro je šlo v deinstall 

Administrator neuradnega foruma
iGo My Way oz. MOTONAV zdej k mam velk zaslon. 

-
- Novinec
- Telefon: HTC Legend
Sygic.