Aplikacije za Android

Debata o vsem, kar ni povezano s Telemachom
Odgovori
lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a lexir » 13. Sep 2011 18:32


delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a delboy » 13. Sep 2011 19:19

Mobilna TV


Imate čast, da dan prej začnete testirat mobilno TV osnovno shemo, uporabite lahko edino Tušmobil omrežje :biggrin:

V promocijskem obdobjo je brezplačno do preklica.

Pošljite po sms-u TV OSNOVNI na 7070 in veselo testirajte bodisi preko web-a ali same aplikacije :thumbs:



Lp.
Zadnjič spremenil delboy, dne 13. Sep 2011 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a tado » 13. Sep 2011 19:24

Dela ko urca, sem na EDGEju in je sprejemljivo.
Slika

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a Rocky » 13. Sep 2011 20:29

sem na HSUPA pa dela kot urica, samo kvaliteta je tak tak...
Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a avgi » 03. Okt 2011 11:19

Slika
Slika
Slika
Slika

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a Rocky » 03. Okt 2011 21:49

krneki je ta XMS, kak je prišlo do tega da sem moral vnest svojo telefonsko in državo sem izbrisal aplikacijo.
No way da kdo od tujcev dobi mojo cifro.
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a tado » 03. Okt 2011 23:08

Saj Android je na splošno tako narejen da pobira množico podatkov.
Slika

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a Rocky » 04. Okt 2011 17:17

Ne enačit Androida z aplikacijami za android za katerimi stojijo manjša podjetja, ki v pogojih nimajo napisano kaj se dogaja z osebnimi podatki in kaj se z njimi zgodi ko enkrat izbrišeš aplikacijo itd. In če si znaš poštimat stvari potem tud android ne zbira kaj dosti, ali nič
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a tado » 04. Okt 2011 20:03

Dovoli pa aplikacijam pobirati mnogo podatkov. Vemo pa, da uporabniki ne mislijo- ne znajo misliti na svojo varnost.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2377
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a lithium » 04. Okt 2011 20:35

Ja, tako ko sem enkrat želel namestiti LED flashlight, pa je zahtevala poln dostop do interneta, imenika... itd.
Kaj hudiča bi navadna svetilka potrebovala vse podatke?! :butec:
Seveda je nisem namestil in sem našel eno drugo, ni potrebovala nobenega posebnega dovoljenja, pa dela odlično. :thumbs:
Administrator neuradnega foruma

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a Rocky » 04. Okt 2011 22:11

Mogli bi izdelat podobno aplikacijo firewallu, v kateri bi posamezni aplikaciji lahko določal do česa lahko dostopa in obratno,ravno zaradi takih aplikacij kot je tista lučka.
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a delboy » 05. Okt 2011 09:56

lithium napisal/-a:Ja, tako ko sem enkrat želel namestiti LED flashlight, pa je zahtevala poln dostop do interneta, imenika... itd.
Kaj hudiča bi navadna svetilka potrebovala vse podatke?! :butec:
Seveda je nisem namestil in sem našel eno drugo, ni potrebovala nobenega posebnega dovoljenja, pa dela odlično. :thumbs:

Bi prosil, za podatek, katera točno aplikacija ti je tečnarila za navedene podatke ter katero predlagaš :biggrin:



Lp.

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a delboy » 05. Okt 2011 09:58

Rocky napisal/-a:Mogli bi izdelat podobno aplikacijo firewallu, v kateri bi posamezni aplikaciji lahko določal do česa lahko dostopa in obratno,ravno zaradi takih aplikacij kot je tista lučka.

Evo ideje za uspeh na marketu :thumbs: , je pa vprašanje, če bi ti jo kot takšno pustili :greensmart:

Vse te aplikacije, imajo samo en namen in sicer služenje denarja, redke so tiste, ki niso takšne :biggrin: .


Lp.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2377
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone12
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a lithium » 05. Okt 2011 12:35

delboy napisal/-a: Bi prosil, za podatek, katera točno aplikacija ti je tečnarila za navedene podatke ter katero predlagaš :biggrin:
Katera mi je tečnarila sem že pozabil (ena prvih na spisku marketa, če iščeš LED light).
Uporabljam pa tole:
https://market.android.com/details?id=j ... rch_result
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2358
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Aplikacije za Android

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 05. Okt 2011 13:17

tado napisal/-a:Ali ste že dobili novo verzijo Android marketa?
EDIT: Mi je uspelo preko http://tehnik.mobitel.si/android-market-je-prenovljen/
Meni se je komi danes samodejno posodbil Market tolk za info :biggrin:

edit: Evo še slika :biggrin:

Slika

Odgovori