Moč Signala

Debata o vsem, kar ni povezano s Telemachom
Odgovori
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Avg 2011 22:16

V mobilni verziji je treba klikniti in se ob želji naloži ;)
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a lithium » 19. Avg 2011 07:49

:thumbs:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 19. Avg 2011 09:57

Če kdo želi lahko prikaže zemljevid ali sliko (za test lahko v kalkulator vtipkate 6312): ;)

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 19. Avg 2011 12:01

Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Avg 2011 12:01

Našel sem novo Tušmobilovo bazno postajo v Sežani (Kraška 7).
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Avg 2011 12:02

Ej DD dej mi povej a se kje da videt če je za Postojno še kaka bazna predvidena da jo bodo postavili? al so to zaupni podatki opareterja :biggrin:

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Avg 2011 12:16

Zaupni podatki operaterja. Oziroma se da videt pri občini po mojem, če je Tušmobil zahteval še kakšno gradbeno dovoljenje.

Če bi se dalo videti, bi imel na zemljevidu jih že vsaj 700 tuševih notr :D Do takrat si moral pomagat pa s takimi dokumenti na netu:
http://www.poljcane.si/svet/Gradiva/20. ... eljave.pdf

Na Tušmobilu bi mogla enga podkupit, da bi dal seznam vseh aktivnih in bodočih baznih :greensmart:

Drugače nepoznana NE1529 ima UMTS 900 :greensmart: Kar nekaj tuševih baznih ni na zemljevidu :hurra: Na zemljevidih je prikazana slabša situacija kot je v resnici :greensmart: pa jih je na zemljevidu 480 tuševih baznih ;)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Avg 2011 12:48

Jts: Pričakuj Tuševo bazno na ŽALE 1, 1241 KAMNIK ;)
http://www.kamnik.si/resources/files/do ... 105346.pdf
Slika

JtS®
Znanec
Znanec
Prispevkov: 354
Pridružen: 28. Avg 2008 22:19

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a JtS® » 20. Avg 2011 13:13

O zakon...hvala! :D

Sporočim ko opazim kaj novega na terenu :).

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Avg 2011 16:00

Zemljevidi so združeni v enega.

Premaknjena tudi aplikacija:
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusm ... aplikacija
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 23. Avg 2011 14:12

objavljen program za iPhone. Ne vem če deluje, za katero verzijo je napisan (se mi zdi samo za 4ko), ... Sporočite mi če dela ali ne.

Možno tudi, da mora bit Jailbreakan telefon.

Jaz ne vem če dela, ker sem kmet :joint:
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 23. Avg 2011 19:44

Nov sistem zemljevidov dopušča posodobitev zemljevida v najslabšem primeru v 24 urah.

Je pa dolpoteg še vedno omogoča prenos kmz s najnovejšo verzijo.

T-2 bazne sem povečal na 63 baznih (56%). Manjkajoče trenutno manjkajo le v krajih, kjer je več kot 1 bazna postaja. (na zemljevidu v roku 24 ur).
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 24. Avg 2011 08:21

Izdan tudi T-2 kalkulator.
Slika

mitja_i
Znanec
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 13. Feb 2008 09:09
Telefon: Huawei IDEOS X5
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 24. Avg 2011 09:28

Odlično, hvala!
Kje si dobil podatke?

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Moč Signala

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 24. Avg 2011 09:36

Imena baznih postaj so sedaj začasne. S kalkulatorjem bom s pomočjo T-2 uporabnikov definiral "uradna" imena baznih postaj.

Lokacije vijoličnih baznih postaj sem pridobil s prebiranjem T-2 foruma (stare teme). svetlo modre, pa so dodane po spisku UMTS baznih postaj iz T-2 strani (tukaj so neznane lokacije, se pa ve da tista bazna je v določen kraju).

Za začetek bo.
Slika

Odgovori