Stran 1 od 1

Novo pri Softnet

Objavljeno: 18. Jan 2017 20:06
Napisal/-a avgi
Konkurenca vse večja: Slovenija bogatejša za novega mobilnega ponudnika

Na trg ponudnikov mobilne telefonije vstopa novi igralec, to bo podjetje Softnet. Ponujali bodo virtualno mobilno omrežje, torej najemali fizično infrastrukturo od drugih ponudnikov. Podjetje je sicer prisotno v sedemnajstih državah, poleg držav na območju nekdanje Jugoslavije se širijo tudi v Aziji (omenjajo Kitajsko, Singapur, Filipine...). Kaj več v tem trenutku še ni znanega, so pa napovedali novinarsko konferenco v prvem tednu februarja, kjer naj bi objavili več podrobnosti.

Pri nas sicer delujejo štirje ponudniki mobilne telefonije, ki imajo tudi (vsaj delno) izgrajeno lastno omrežje, to so Telekom, Si.mobil (ta se bo tekom leta preimenoval v A1 Mobil), Telemach (ta je lani v celoti prevzel Tušmobil) in T-2. Imamo tudi nekaj ponudnikov virtualnih omrežjih, poleg Izimobila in Špar Mobila še najnovejši, Me2, ti so začeli lani v začetku poletja. Glede na usmerjenost podjetja Softnet si predstavljamo, da bodo z mobilno telefonijo ciljali predvsem na poslovne stranke, kot rečeno pa bo več znano v prihodnjih tednih.

Slika

Vir: slovenskenovice.si, monitor.si

Re: Novo pri Softnet

Objavljeno: 01. Feb 2017 20:31
Napisal/-a avgi
Prednosti SoftNet mobil-a

- Zagotovite si neomejene klice, sporočila, prenos podatkov do 10 GB in uživajte v brezskrbni komunikaciji s paketom PREMIUM.
- Za mlade do 31. leta ponujamo edinstven paket z 10 GB prenosa podatkov.
- Izkoristite vse prednosti hitrega prenosa podatkov v mobilnem omrežju LTE/4G.

NOVO V NAŠI PONUDBI: Mobilni aparati. Preverite jih tukaj.

Slika

Vir: softnet.si