Stran 1 od 1

Predplačniški internet

Objavljeno: 15. Dec 2009 14:44
Napisal/-a lithium
Mobitel uvaja novost – Instant Internet Dan na dan s predplačniško neomejeno uporabo interneta. Instant Internet Dan na dan je namenjen vsem, ki Instant Internet potrebujejo le občasno (lahko le nekaj dni v mesecu), a takrat brez skrbi glede količine prenesenih podatkov in stroškov. Tako jim je neomejen 24-urni prenos podatkov v Mobitelovem omrežju na voljo za 5 EUR.

Uporabniki lahko izbirajo med dvema predplačniškima paketoma Instant Internet Dan na dan: za paket s SIM-kartico za prenos podatkov bodo odšteli 15 EUR, za paket, ki poleg SIM-kartice vključuje še USB-modem, pa 66 EUR. Uporabniki Instant Interneta Dan na dan se nato lahko odločijo za neomejeno uporabo interneta v roku 1 dneva (cena 5 EUR), 3 ali 10 dni (cena 10 EUR oziroma 20 EUR). (aNET)


Čudi me, da se ni to že prej prijelo pri nas. v tujini so namreč takšni paketi precej razširjeni. Ko za predplačniških 20€ dobiš 1GB interneta...

Re: Predplačniški internet

Objavljeno: 15. Dec 2009 16:29
Napisal/-a JtS®
Pomoje se to itq ne bo neki velik uporablal.

Re: Predplačniški internet

Objavljeno: 16. Dec 2009 08:44
Napisal/-a lithium
Zadeva je fina predvsem za tujce.

Takšno varianto koristim, ko grem na smučanje v Avstrijo :)

Re: Predplačniški internet

Objavljeno: 17. Dec 2009 14:13
Napisal/-a enpir
stari, jst k grem na dopust se niti ne dotaknem telefona+računalnik, kaj da bi šele vneto brsku po netu... mam že tko poun k* računalnika k ga morm usak dan gledat na šihti pa še doma pol servisirat gajbe :headbash:

Re: Predplačniški internet

Objavljeno: 17. Dec 2009 14:32
Napisal/-a lithium
No to bi tudi jaz rad naredil, sam včasih je pa potrebno kakšne stvari prekontrolirati tudi z dopusta :blush: