Novo pri T-2 mobil

O ostalih operaterjih mobilne telefonije
Odgovori
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a tado » 06. Jun 2011 15:44

In po ne vem kolko letih so se spomnili, da bi bilo fino dati kak telefon nov na plano. Pa niti v vseh paketih jih ne moreš kupiti.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Jun 2011 15:49

A še komu ne dela forum od t-2?? http://t-2.rula.net
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a delboy » 07. Jun 2011 15:51

Deky_ napisal/-a:A še komu ne dela forum od t-2?? http://t-2.rula.net

Meni dela.


Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a tado » 07. Jun 2011 16:16

Tudi dela.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 16:24

Deky, kaj so te blacklistali? :evil:
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Jun 2011 16:31

Zakaj bi me če je še delala dopoldne.. :confused:
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 16:41

A, potem maš pa sigurno Siol :hysterical:
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Jun 2011 16:42

In kaj ma tukaj siol zraven?


Sej samo ne dela forum od T-2...A na uradno spletno stran od t-2 pa pridem normalno dela..
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 16:48

Joke Deky, joke.
Mogoče je kdo na serverju dodal
iptables -I INPUT -s tvoj_ip -j DROP

Si jim kaj težil zadnje čase? ;) Maš statični IP? Drugače ga zamenjaj pa poskusi ponovno.
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Jun 2011 19:03

lithium napisal/-a:Joke Deky, joke.
Mogoče je kdo na serverju dodal
iptables -I INPUT -s tvoj_ip -j DROP

Si jim kaj težil zadnje čase? ;) Maš statični IP? Drugače ga zamenjaj pa poskusi ponovno.
Ne nimam Statični ip... mam Dinamični..tko da mi ip ne morejo blokirat a težil jim nisem nič.. :jezik:

edit: sam res zanimivo ko sem skril svoj pravi ip naslov pa mi odpre t-2 forum...sam zanimivo tu zakaj bi mi samo ip blokirali a uporabniško ime pa deluje... :confused: :nevem:
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 19:33

Dve možnosti:
- prva malo možna; sfykan routing siol->t-2
- druga zelo verjetna; na eleganten način filtrirajo tvoj IP

V glavnem če jim nisi težil, ti bo Komar pomagal.
Administrator neuradnega foruma

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a delboy » 07. Jun 2011 20:05

lithium napisal/-a:Dve možnosti:
- prva malo možna; sfykan routing siol->t-2
- druga zelo verjetna; na eleganten način filtrirajo tvoj IP

V glavnem če jim nisi težil, ti bo Komar pomagal.

Če si sodeloval na njihovem forumu in omenjal, da je njihova ponudba kopija od Tušmobil-a, kar definitivno je, potem si bil deležen njihovih "cerkvenikov" ikvizicije, v tebi so videli hudiča :biggrin:


Lp.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 20:07

Hehe, a v tem grmu tiči zajec :evil:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a avgi » 07. Jun 2011 21:00

Meni tud ne dela. Kakorkoli...ali ni tole malo izven teme? :jezen:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2327
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri T-2 mobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 07. Jun 2011 21:19

Ja, na T-2 forumu imajo težavo z DNS recordom... jutri bo bolje ;)
Sedaj pa res nazaj na temo.
Administrator neuradnega foruma

Odgovori