moj.telemach.si končno spet deluje

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Odgovori
Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a Safre » 09. Okt 2015 22:00

Vsaj meni.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a lithium » 10. Okt 2015 10:13

Meni pa ne. Strežniška napaka....


Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a tado » 10. Okt 2015 10:20

Trenutno res ne dela, spet...
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2324
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 10. Okt 2015 10:21

Tudi pri meni ne deluje... Mam eno sim predplačniški internet 1 euro na dan in Moj Telemach ne dela..

Slika:
Slika

Moje opažnje Telemach-ova spletna stran je še slabša kot od Telekoma Slovenije ki sem mislu da majo najslabšo stran pa vidim da niso edini da jih Telemach prehiteva v tem trenutno ;)
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a tado » 10. Okt 2015 10:30

Trenutno je stran res slaba. Manjka cel kup stvari, trenutno me osebno moti, da ne mores preveriti cene mobilnih telefonov v prosti prodaji.

Poleg tega je cel kup podatkov "skritih"...
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2324
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 10. Okt 2015 11:12

No trenutno spet dela.. ;)
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a Safre » 10. Okt 2015 12:03

Saj bo. "Porodnih" težav dolgo ne bo več možno opravičevati z združitvijo ...

Sent from my SHV-E210S using Tapatalk
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 359
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a green » 11. Okt 2015 19:23

Deluje, opažam, da je iz dana v dan več dodatkov.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a avgi » 11. Okt 2015 19:40

Upam, da kmalo naredilo tudi kaksno aplikacijo za telefon.

Poslano z mojega G620S-L01 z uporabo Tapatalk
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 11. Okt 2015 22:00

Da bodo zrihtali po mojem rabijo 3 mesece. So le zamenjali celoten sistem.

Z novim sistemom so pač napake. Ko je sistem ulavfan pa gre kot po tekočem traku.
Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a avgi » 11. Okt 2015 22:56

Ja itak. Vse pohvale Telemachu do zdaj. So na dobri poti. Kar tako naprej! Slika
Slika
Slika

WalkingBlind
Novinec
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 18. Jul 2012 23:33
Telefon: SONY XPERIA Z1C

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 12. Okt 2015 16:11

A še komu v moj telemach ne napiše prav naročnine? Meni piše 0,00 evra.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.telemach.si končno spet deluje

Odgovor Napisal/-a lithium » 12. Okt 2015 21:20

Tudi meni. Očitno še ni narejen obračun...
Administrator neuradnega foruma

Odgovori