Slab signal

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Odgovori
DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 05. Avg 2015 15:58

Zdravo, imam uprašanje , nedavno sem dobil SMS z vsebino da gradite novo omrežje na gorenjskem, pred nekaj dnevi pa dobim da ste to vse ze uspešno zaključili ,sedaj pa me zanima ali občina KOMENDA spada pod to regijo ali ne ? saj je signal nespremenjen (beri porazen) in nam ne preostane drugega kot preklop na mobitelove bazne postaje/signal .. ali bo sploh kdaj tudi tukaj dober signal ??? kajti dodatno plačevanje k naročnini zaradi nepokritosti v okolici Komende me počasi mineva ... pred cca 5 leti sem preklopil na Tušmobil ker so mi ze takrat obljubljali da bo signal dober .. kmalu so rekli .... v 5ih letih odkar imam tušmobil nisem imel več kot dve črtici signala in 99% časa mel na mobitelovem signalu ravno zaradi tega

za vsako info se vam v naprej zahvaljujem .. lp .

DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 05. Avg 2015 16:01

šele sedaj prebral da ste neuradni forum ... torej lahko ponovno o konkretnem odgovoru samo sanjam .. naslednjih 5 let ? ...

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a lithium » 06. Avg 2015 08:44

Po mojih izkušnjah, tudi če pošlješ uraden mail na info@tusmobil.si, dobiš precej generičen odgovor v stilu "pospešeno gradimo omrežje za najboljšo uporabniško izkušnjo....itd..itd", brez konkretnih informacij :confused:
Administrator neuradnega foruma

DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 06. Avg 2015 16:08

točno tako zato me tudi moti to .. poleg tega noben paket ne obstaja več k dve leti tko da morm skor vedno menjat paket , vsakič ko sm tam ja sj delamo na tem ja sj bo signal ... delam na mobitelov 2G signal sam zato da sm dosegliv pa da ne plačam preveč še zraven naročnine ... sram jih je lahko da u petih letih niso mogl ene bazne postaje postavt ..... mogoče pa nimajo placa ??? jo bom jst dau na mojo parcelo brez problema sam prpelte pa mesečno rento pošlte dragi TUŠLOLovci počas me mineva tušmobil sej ne rečem paketi so pocen , mobiteli tud .. sam če morš vsak klic k ga nardiš vsak sms k ga pošleš dodatno plačat ker oni nimajo pokritosti .-.. hallo kje je kle logika ?? plačam naročnino katero sploh ne morm izkoristit in dodatno plačujem še ta signal od telekoma ... WTF ? :headbash: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :nevem: :jezen:

DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 06. Avg 2015 16:17

tole sem pa poslal pred dvema minutama .. mogoče malo grdo in usiljivo napisano ampak .. drugega si ne zaslužijo:

Spoštovani, pred cca 5 leti sem zamenjal operaterja it Mobitel v TUŠMOBIL , že pred 5imi leti ste mi obljubljali kamorkoli sem se obrnil na tušmobil da signal bo , seveda se v 5ih letih ni spremenilo nič zato vam pošiljam tale e-mail v pričakovanju odgovora.

1. Pred kratkim dobil SMS da gradite sistem na gorenjskem , nato pred nekaj dnevi dobil SMS da so te stvari že zgrajene, ker je signal nespremenjen v okolici Komende vidim da to ni res .. ali pa KOMENDA ne spada pod gorenjsko regijo
2. že 5 let iamam 99% časa na Mobitelov signal 2G ker sem na tušmobilovem neprekinjeno nedosegljiv .. ZAKAJ ?? nikoli več kot dve črtici na mobilniku pokritosti .. čeprav je moja lokacija na odprtem in manj kot 2Km oz komende (vem za doseg bazne postaje sem elektrotehnik telekomunikacij) ravno zato me zanima ali imate samo eno bazno postajo za celo Komendo
3. če že bo me zanima KDAJ bo signal
4. Zaradi vaše nepokritosti in praznih obljub celih 5 LET !!!! moram za vsak klic , vsak SMS , plačati posebaj da o MMS ali o internetu ne govorimo ker ga ne morem uporabljati saj se bojim katastrofalnega računa za mobitel

še enkrat S SPOŠTOVANJEM vas naprošam za odgovor, ob tem pa vas naprošam da mi ne pošiljate GENERIČNO IZDELANEGA ODGOVORA OZIROMA E-MAIL-a
če se jaz lahko potrudim da napišem e-mail v katerem vam pošiljam vse probleme , pričakujem da tudi nekdo od vas si uzame čas , in mi konkretno odgovori na moja vprašanja

lp. Matjaž

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 388
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a green » 07. Avg 2015 12:33

Oprosti vendar si mal čuden, jaz bi že zdavnaj prešel k drugemu operaterju. Nihče te ne sili, da moraš biti pri Tusmobilu.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 07. Avg 2015 13:43

res je .... Green z veseljem prešaltam .. poišči mi paket ki je tako poceni kot ta ki ga imam kljub doplačilu ki ga plačam je še vedno cenejši kot katerikoli drug ponudnik + najdi mi na netu tako ugodne telefone kot jih ima tušmobil ... mogoče ti s plačo 1500€+ ne gledaš na to eni gledamo da prihranimo

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 388
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a green » 07. Avg 2015 14:24

Jebeš ugodnost, če nisi dosegljiv. Čas je denar. :) telefone se kupuje na bolhi ne pri operaterju, ki te prenesejo okoli.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

DUALSKY
Novinec
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 05. Avg 2015 15:53
Telefon: mx4
Znesek računa: 26

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a DUALSKY » 07. Avg 2015 14:38

green napisal/-a:Jebeš ugodnost, če nisi dosegljiv. Čas je denar. :) telefone se kupuje na bolhi ne pri operaterju, ki te prenesejo okoli.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
seveda ti ki lahko odcolaš na enkrat 600€ za telefon , drugi kateri služimo denar ˝pošteno˝ ga uzamemo na obroke pri operaterju, meni praviš da sem čuden , sam pa se obnašaš enako kot da imaš cel življenje polno rit vsega .. no ja mogoče pa si imel polno rit vsega , vsakemu svoje , če si ti tak car da lahko odcolaš 600€ za fon .. svaka ti čast , drugi raj plačamo položnice , kupmo kej za otroke , peljemo boljšo polovico na izlet ali dva pa če vse to skup dam še vedno ni 600€ .. pristop in odnos vsakega posameznika je osebna odločitev in pač sm ti že povedal če mapš ti 1500€ plače al pa če maš bogate starše (kar sumim v tvojem primeru iz odnosa ki ga imaš) potem GO FOR IT !

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Avg 2015 14:48

Soryy sam tudi pri ostali operaterih lahko vzameš telefon na obroke... Sam vem če mi nekaj ne dela kot v tvojem primeru nimaš signala in si večinoma gostuješ bi sigurno že zdavnaj menjal .. ;)
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 388
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a green » 07. Avg 2015 18:25

tu je point :butec: primer za S6 pri operaterju boš dal 600-700€ na bolhi dobiš enak NOV telefon za 400€ samo naivneži kupujejo pri operaterjih. :confused:
Slika :thumbs:

Odgovori