HTC Wildfire S-Izimobil-prenosnik

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Odgovori
kavscek
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Maj 2011 21:24

HTC Wildfire S-Izimobil-prenosnik

Odgovor Napisal/-a kavscek » 28. Jul 2013 19:24

Pozdravljeni.

Upam, da ima kdo od vas kakšno idejo kako rešit problem.. čeprav vem, da verjetno bolj paše v Izimbilov forum, k ga pa ni...

1- imam HTC Wildfie S, ki ga uporabljam v Tušmoblovem omrežju. Na Hrvaškem uporabljam SIM kartico Izimobila - Izi brez meja. Sedaj pa problem... Z Izimobilovo kartico ( v orežju Tele2) se vključim brez težav, tudi brskanje po telefonu dela brez težav. Ko pa želim, da bi HTC-ja sprememnil v Wifi dostopno točko za prenosnika (lažje bolj pogredno surfanje), se mi 3G signal samodejno izklopi in povezava se prekine. Doma s Tušmobilovo SIM teh težav nimam. Kakšna ideja?

2- ker mi povezave iz prve točke ni uspelo sem se lotil alternative in sicer z USB Dongle Hauwei E173, kupljen pri Tušmobilu, bil je odklenjen. Ključek brez težav zazna Izimobilovo SIM kartico, se registrira v Mobitelovo omrežje (Tušmobil in Simobil sta že takoj prepovedana), VCDMA signal je poln, s pripisom Izimobil, vendar se "noče" spoprijateljit z računalnikom, da bi ga dal v omrežje, končni napis je: The connection was terminated by the remote computer before it coult be completed. Od Izimobilove servisne službe sem dobil podatke, ki pa jih pol nimam kam vpisati program Mobile partner, kjer se upravljajo nastavitve za Hauwei (udi če vpišem samo podatke, ki jih ima vpisana Tušmobilova nastavitev). Kakša ideja?

Hvala za pomoč, upam, da vsi znaci še ne uživate na dopustu, če pa že, da kdaj pa kdaj pridete tudi na forum.

Odgovori