Dve SIM, ena številka

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Odgovori
Uporabniški avatar
Azzil
Moderator
Moderator
Prispevkov: 295
Pridružen: 27. Jul 2007 12:59
Telefon: Samsung Galaxy SII
Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
Znesek računa: 8€

Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a Azzil » 29. Sep 2010 12:18

Da ne klicarim na klicni center, bom povprašal kar tule, saj je kar nekaj "insajderjev"..

Je možno pri Tušmobilu imeti 2 SIM kartici z eno telefonsko številko?
Jasno, drugo bi dal v USB dongle in uporabil tisti 1GB prenosa podatkov, ki ga imam zakupljenega v T35.. :biggrin:
Druga opcija bi mi bila nova številka brez naročnine pa zakupljen 1GB za 5€/mesec, ampak bi raje taprvo..


Tnx za odgovore.. :)
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a delboy » 29. Sep 2010 15:51

Azzil napisal/-a:Da ne klicarim na klicni center, bom povprašal kar tule, saj je kar nekaj "insajderjev"..

Je možno pri Tušmobilu imeti 2 SIM kartici z eno telefonsko številko?
Jasno, drugo bi dal v USB dongle in uporabil tisti 1GB prenosa podatkov, ki ga imam zakupljenega v T35.. :biggrin:
Druga opcija bi mi bila nova številka brez naročnine pa zakupljen 1GB za 5€/mesec, ampak bi raje taprvo..


Tnx za odgovore.. :)
Kolikor sem sam seznanjen, trenutno nimajo v ponudbi, pred časom so fantje zadevo razvijali, potem so se ustavili :nevem: , najbrž so ocenili, da ni tolikšnega povpraševanja, začeli so se posvečati bolj kompleksnim zadevam. Tušmobilovci v večini primerov sami razvijajo zadeve. Morda pospešiš zadevo, če jim na podjetju pošlješ kakšen dopis :greensmart: .

Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a tado » 29. Sep 2010 22:07

Kot tudi že dve leti razvijajo Moneto, pregled in upravljanje razmerja na daljavo-preko interneta.
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a delboy » 30. Sep 2010 01:15

tado napisal/-a:Kot tudi že dve leti razvijajo Moneto, pregled in upravljanje razmerja na daljavo-preko interneta.
Se mi zdi, da sem enkrat že omenil, da se Tušmobilovci posvečajo trenutno bolj kompleksnim zadevam :greensmart:


Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a tado » 30. Sep 2010 10:00

Če je to kompleksna zadeva, sem pa zelo vesel: Hvala: :hurra:
Slika

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 20. Jan 2011 21:34

tole bi bilo zdaj praktično, če bi imeli dve simke na eno številko.
1xSIm in 1xmikroSIm bi bila lepa kombinacija :)

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 359
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a green » 11. Maj 2014 16:23

in se že kaj ve,je možno imeti dve sim ena številka?
Slika :thumbs:

SoLoR
Novinec
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 16. Feb 2014 16:52
Kraj: Ljubljana, Slovenia
Kontakt:

Re: Dve SIM, ena številka

Odgovor Napisal/-a SoLoR » 05. Avg 2014 11:10

2.sim 1 stevilka ni mozna... je pa na nekaterih paketih (najblizji net recimo) mozna dodatna sim kartica (z drugo stevilko) za prenos podatkov... se pa doplaca se mi zdi da 2e/mesec...
Using Tapatalk

Odgovori