Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1170
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 21. Jan 2010 15:57

a na 080 700 700 so ti tko rekl?? vn ga lahko vržeš samo če si master/nosilec skupine, drugače res ne gre :D bi sam stestiru, sam bo pol nekdo jezn :evil: :headbash: :jezen:

JtS®
Znanec
Znanec
Prispevkov: 354
Pridružen: 28. Avg 2008 22:19

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a JtS® » 21. Jan 2010 16:17

No sej - v končni fazi mi je važn samo da smo zrihtal. Drgač pa ja na 080700700 mi je clo en model reku da se to ne da :D da se vsak lahko izključi samo sam. :headbash:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1170
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 21. Jan 2010 18:55

še dodatek: tud na tuškabin lahko urejaš to veš, se prjavš, odjavš, nekoga vn vržeš, pogledaš kdo vse je notr itd :evil:

JtS®
Znanec
Znanec
Prispevkov: 354
Pridružen: 28. Avg 2008 22:19

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a JtS® » 22. Jan 2010 10:46

Evo tega pa nism vedu...tle je pa res čist simpl. :hurra:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1170
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 22. Jan 2010 11:02

vzem si 15min pa mal prebrski tuškabino, maš dost zanimivih in uporabnih stvari gor :thumbs: :evil: :biggrin:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 31. Avg 2010 19:43

*125# Spet deluje..tut če maš opareciski sistem android telefon... :thumbs: :thumbs: ;-)
Slika

somebody
Novinec
Novinec
Prispevkov: 44
Pridružen: 26. Dec 2010 12:05
Telefon: xperia ray
Dodatni paketi: internet 24ur

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a somebody » 01. Jan 2011 11:12

Uporabljam tušmobilni internet paket 20GB in USB modem HUAWEI E180. Zanima me ali se da nastaviti omejitev porabe prenosa podatkov tako, da ko porabim teh 20GB na mesec (katere imam v paketu) se mi SIM kartica ne poveže več na internet in mi ne dovoli več prenosa podatkov za ta mesec? Ali pa, da me vsaj opozori, da sem prekoračil limit.

Srečno, zdravo, uspešno in zadovoljno leto 2011!
Slika

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 01. Jan 2011 16:27

V programu bi moral imeti no nastavitev.

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a delboy » 03. Jan 2011 11:39

Prav nekega opozarjanja ni ali opozorila, lahko pa se zadeva v vsakem trenuku preveri, koliko je bilo česa preneseno preko ikone STATISTICS;
Priponke
untitled5.JPG
STATISTICS
untitled5.JPG (77.83 KiB) Pogledano 24323 krat

andrej1977
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 29. Dec 2010 13:49

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a andrej1977 » 12. Apr 2011 12:05

kako pa nastavim oz. blokiram "zabavme vsebine" katere mi Tušmobil veselo zaračunava vsak mesec po 4 - 5 eur, ne da bi jih sploh koristil? hvala za odgovor

Uporabniški avatar
Azzil
Moderator
Moderator
Prispevkov: 295
Pridružen: 27. Jul 2007 12:59
Telefon: Samsung Galaxy SII
Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
Znesek računa: 8€

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Azzil » 12. Apr 2011 12:07

Lahko se oglasiš na poslovalnici, pokličeš na info, al pa jih deaktiviraš na tuškabini in si jih ne aktiviraš več.. :klic:
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a delboy » 12. Apr 2011 12:55

andrej1977 napisal/-a:kako pa nastavim oz. blokiram "zabavme vsebine" katere mi Tušmobil veselo zaračunava vsak mesec po 4 - 5 eur, ne da bi jih sploh koristil? hvala za odgovor

Pokliči iz tel.št. na 080 700 700, da se preveri za kakšne vsebine se gre, na podlagi tega se bo potem izvedla morebitna odjava.

sicer pa preveri svoje naročnine oz. vsebine na Tuškabini.

MOJ TUŠMOBIL/MOJE NAROČNINE/NAROČNINE .... po vrsti preglej :greensmart:


Lp.

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Safre » 12. Apr 2011 13:10

andrej1977 napisal/-a:kako pa nastavim oz. blokiram "zabavme vsebine" katere mi Tušmobil veselo zaračunava vsak mesec po 4 - 5 eur, ne da bi jih sploh koristil? hvala za odgovor
Glasoval za talente, kaj? :zurka:
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a tado » 12. Apr 2011 15:36

Sam tele moje naročnine so zanimive, so mehke ali trde...Ho,ho...
Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a avgi » 13. Jul 2012 16:27

Azzil napisal/-a:Kako si aktiviram MMS tajnico?

- služi kot navadna tajnica, ki jo nastavite ob nedosegljivosti. Klicatelja perusmeri na MMS tajnico, ki mu pove, da naj po pisku pusti sporočilo.
Ko klicatelj posname sporočilo, vam bo sistem poslal MMS sporočilo z zvočnim zapisom sporočila. V Sloveniji je storitev zastonj. V aparatu morete imeti omogočene MMS storitve.

Aktivirate si lahko s preusmeritvijo direktno preko telefona na številko +38670100001

ali pa preko ukaznih nizov:
vedno preusmeri vse klice - *21*0038670100001# (izklop z #21#)
preusmeri, kadar je zasedeno - *67*0038670100001# (izklop z #67#)
preusmeri, kadar ni odgovora - *61*0038670100001# (izkop z #61#)
preusmeri, kadar sem nedosegljiv - *62*0038670100001# (izklop z #62#)
Najbolje je pa kar vtipkat za izklop MMS tajnice ##002#
Slika
Slika

Odgovori