Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Roky
Novinec
Novinec
Prispevkov: 28
Pridružen: 26. Okt 2011 20:29

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Roky » 22. Jan 2013 09:16

Zdravo!

Mi razloži nekdo, ki morda ve, zakaj mi ne deluje več internet. Le še Wireless. Spreminjal nisem ničesar, sem pa sedaj še enkrat poslal *125# in shranil tiste nastavitve, toda še vedno pride le povezovanja, internet pa se ne vzpostavi.

P.S. ravnokar sem nastavil namesto "GSM" na "UMTS" in deluje. Toda do sedaj sem vedno imel prvo možnost... kakšna sploh je razlika ter ali je vseeno, če imam nastavljeno sedaj kar na "UMTS"

Hvala,

lp

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1168
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 22. Jan 2013 12:07

Če ti prej na GSM ni delovalo na UMTS pa, je očitno neka napaka na GSM GPRS povezavi

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a lithium » 22. Jan 2013 13:12

Lahko je tudi kaj z Androidom. Na prejšnjem telefonu se mi je pogosto dogajalo, da naenkrat podatki niso delovali v 2G ampak samo v 3G. Restart telefona je vedno pomagal.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1168
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 22. Jan 2013 13:20

če je uporabil *125# ussd potem ni android ;) drugače pa ja, android rad šteka ja, restart vedno pomaga ;)

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a lithium » 22. Jan 2013 13:23

aja.. sem spregledal ;)
Administrator neuradnega foruma

Roky
Novinec
Novinec
Prispevkov: 28
Pridružen: 26. Okt 2011 20:29

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Roky » 23. Jan 2013 23:30

Sem sedaj resertiral telefon in deluje kot prej tudi na GSM ;) tako da hvala!

Uporabniški avatar
Gizoman
Novinec
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 26. Nov 2011 12:02

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 21. Mar 2013 23:35

Se da odjavit od Tušmobil SMS novic z SMS, brez klica na 070/080 ali mail-a?

bonnet
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 01. Sep 2013 22:01
Telefon: iphone 4

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a bonnet » 01. Sep 2013 22:13

Ej... ne morem izklopiti avtomatske tajnice. Mi je skrajno neuporabna, saj ne dobim nobenih obvestil o prestreženih klicih. (Imam IPhone 4). Partnerji puščajo sporočila, na katera se ne morem odzvati. Po TUŠ centrih sem hodil po pomoč, pa .... no ja zdej pišem na forum. Prosim izklopite mi to tajnico...... sicer bom zamenjal...

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1168
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a enpir » 02. Sep 2013 07:24

##002# in tipka za klic je za preusmeritev vseh preusmeritev...

pinoponko
Novinec
Novinec
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 09:14
Telemach paket: Telemach odbit

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a pinoponko » 03. Sep 2013 08:58

Tale tajnica je res brez veze pri Tusmobilu. Obvesti te en dan kasneje ali pa še to ne.

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2324
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 22. Mar 2017 13:39

Mam vprašanje če mi zna kdo pomagat.

Mam za nastavit internet in mms na enem neumnem telefonu .

Telefon je: Sony Ericsson W995

Probal sem z temi nastavitvami ki jih najdem v tej temi in na Telemach . Internet nekak pogojno uredim.. A mms pa nikak. :confused:

Tak da če kdo pozna natačna navodila kako nastavit na tem telefonu to dvoje bi bil hvaležen.. :thumbs:
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2324
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 24. Avg 2018 11:58

Evo nekaj novega sem našel na Telemach strani spletni..

Si poslat nastavitve za Internet in mms..

Več tukaj: https://telemach.si/oec/nastavitve-mobilnih-naprav
Slika

Odgovori