Netočna ura?

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 15. Maj 2013 23:07

A je možno, da Tušmobilova ura malo prehiteva? Namreč, na eni Nokiji imam vklopljeno avtomatsko posodabljanje ure z omrežjem -- dokler je bila notri Izimobilova/Mobitelova kartica, je bila ura točna, odkar je notri Tuševa, je približno minuto in pol naprej. :biggrin:

pierson
Znanec
Znanec
Prispevkov: 357
Pridružen: 24. Avg 2011 17:33
Telefon: iPhone5

Re: Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a pierson » 19. Maj 2013 10:18

to zato ker je tuš s svojimi tehnologijami v prihodnjosti hehehehehe

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 19. Maj 2013 19:31

:D Zadevo sem izklopil, bomo videli, kako bo v naslednjih dneh. Nokia sama po sebi tudi ni bila ravno znana po tocnih urah...

lolypop000
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Avg 2010 13:27
Telefon: LG Optimus 2X

Re: Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a lolypop000 » 06. Avg 2013 19:20

Sam nimam problema z uro imam pa problem z datumom.
Namreč konec meseca se točno ob 0:00 spremeni za en dan naprej, torej namesto da bi prikazalo 1 mi prikaže 2.
Imam pa nastavljeno da se datum in ura posodablja preko omrežja, ima tušmobil kako težavo?

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 07. Avg 2013 08:22

Meni dela normalno in imam narejeno sihronizacijo k njim.

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: Netočna ura?

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 13. Avg 2013 11:39

Meni tudi zdaj dela normalno (vmes sem vklopil nazaj). Ocitno so enkrat vmes popravili ali ugotovili, da niso imeli ravno tocne ure. ;)

Odgovori