SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Jun 2016 15:06

Uf, pa res. Maš neupdatan CMS pa so ti kaj podtaknili? :confused:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Jun 2016 17:19

podtaknili, na predlogo so se mi ...
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Jun 2016 20:49

Uf, lumpi ... kateri CMS pa imaš?
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 21. Jun 2016 12:52

SvetIdej napisal/-a:podtaknili, na predlogo so se mi ...
Kaj je bil tako hud napad na tvojo stran al kaj?
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 21. Jun 2016 18:17

Joomla 3.5.1.

Template pa na Gantry 5.

Podtaknili so mi PHP Base64 kodo. Koda je preusmerjala stran zlonamerne strani. In hop mi je zaradi tega Google blokiral stran :thumbs:
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 24. Jun 2016 07:14

Spletna stran ti je spet okužena..
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 09. Avg 2016 15:30

A še komu ne kaže baznih postaj na tej strani: http://www.mobilna-telefonija.com/mobil ... staje.html ? Al je težava pri men al na spletni strani?
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 09. Avg 2016 15:34

Tudi jaz sem opazil. Pokaže samo LTE bazne za Telemach...
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 15. Avg 2016 11:01

@Svetidej

Kaj nisi doma da še nisi uštimal prikaz baznih postaj na svoji spletni strani?
http://www.mobilna-telefonija.com/mobil ... staje.html
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 16. Avg 2016 06:59

Google je omejil število prikazanih točk na Google zemljevidu. Treba bi bilo pokazati €€€.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 16. Avg 2016 13:37

Ja pol je žal tvoj zemljevid z baznimi postajami postal neuporaben če ne moreš videt baznih postaj...žal.. ;)
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 16. Avg 2016 15:04

SvetIdej napisal/-a:Google je omejil število prikazanih točk na Google zemljevidu. Treba bi bilo pokazati €€€.
Uf a res... kolk pa hočejo za dostop do api-ja ? :zacuden:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 02. Sep 2016 22:52

Lithium: Podčetrtek pokrit.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 03. Sep 2016 23:32

A res? Sem prejšnji vikend opazil, da na lovski koči raste še en stolp... to je verjetno to :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 04. Sep 2016 08:28

Ne2546, v gradnji je ne2545 na termah olimije.
Slika

Odgovori