SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 06. Okt 2015 17:17

Kar se marketinga tiče me ima Telemach najrajši :) Oziroma edini :jezik:

Že pred 2 leti so moje linke napopali na njihova medijska sporočila.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Okt 2015 00:57

Ja morejo te met ko delaš njihovo delo...

Poslano z mojega GT-I9305 z uporabo Tapatalk
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Safre » 13. Dec 2015 12:11

Deky_ me je preko ZS prosil, da vse kar ne spada v temo pobrišem. Se ostali strinjate? In če da, v bodoče prosim vsi skupaj, preden tipkate:

1. Roke stran od tipkovnice.
2. Globoko vdihni in štej do deset.
3. Globoko vdihni in štej nazaj do nič.
4. Ta čas izkoristi, premisli kaj boš napisal, bo vse napisano v afektu in ali boš s tem koga žalil, spamal oziroma moderatorju nasmetil sedem strani bedarij, ki jih potem naj pobriše, ker smo vsi skupaj imeli otroški vrtec in si merili kdo ima daljši one.
5. Če že pišeš, piši za čimer boš stal kot odrasla razvita osebnost.
6. Preden napisanemu nameniš gumb "Potrdi" še enkrat preberi in razmisli, kaj bi napisano pomenilo tebi v čevljih nasprotne osebe.

Da se boste v bodoče vsi skupaj ignorirali ni rešitev... Moje mnenje je, da smo vsi odrasli in smo se zmožni tako tudi obnašati. Za doseg omenjenega beri točke 1. do 6. :hvala:

p.s. preden se kdo z napisanim poistoveti, napisano velja za vse in ne posamezne uporabnike/a - Deky_ ni letelo (samo) nate
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Safre » 13. Dec 2015 14:02

Tema je na prošnjo uporbnikov očiščena vsega kar vanjo ne spada. :v delu: Svetidej, pobrisal sem tudi nekaj tvojih postov, ki so bili vezani na nepredmetno debato, upam da ne zameriš.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 19. Maj 2016 07:37

@Svetidej

Kako na tvojem zemljevidu ki ga maš na svoji strani. pri Si.mobil kaže da ma 727 baznih postaj LTE ? Ko pa je včeraj Si.mobil na FB strani objavil da je vklopil 800 bazno z LTE? itn
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 19. Maj 2016 18:44

Toliko smo jih našli.
Slika

TadejH
Novinec
Novinec
Prispevkov: 26
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a TadejH » 06. Jun 2016 22:35

Živjo. Kdaj se bo osvežil zemljevid baznih postaj za Telemach? Vem, da vsakodnevno posodabljajo in gradijo omrežje in nove bazne, novih podatkov pa že nekaj časa ni na strani... :jok: :thumbs:

Lp Tadej

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 10. Jun 2016 16:55

Seveda so. Dodajajo se takoj ko so poindeksirane.
Slika

TadejH
Novinec
Novinec
Prispevkov: 26
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a TadejH » 11. Jun 2016 09:04

Samo kako, če je že skoraj 2 meseca številka na 597, pa vem za nekaj novih :greensmart:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 11. Jun 2016 09:06

Ja če bi uporabljal negovo aplikacijo Si.info bi že zaznal.. A tko je ne uporabljaš ker pač kolk vidim maš iPhone ki ne dovoli uporabe takih podobnih aplikacij. :greensmart: :evil:

Govorim pa o tej aplikaciji: https://play.google.com/store/apps/deta ... tidej.info
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 11. Jun 2016 11:32

TadejH napisal/-a:Samo kako, če je že skoraj 2 meseca številka na 597, pa vem za nekaj novih :greensmart:
Zadnji mesec je bilo zaznanih nekaj novih LTE baznih (večina nadgradnja obstoječih na LTE 1800 v Ljubljani, pokrivanje avtocest), GSM in UMTS nič.

GSM:
http://www.svetidej.com/aplikacije/zeml ... cnovo.html

UMTS:
http://www.svetidej.com/aplikacije/zeml ... cnovo.html

LTE:
http://www.svetidej.com/aplikacije/zeml ... cnovo.html
Slika

TadejH
Novinec
Novinec
Prispevkov: 26
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a TadejH » 11. Jun 2016 12:00

A tako to gre... ok, nisem vedel, sem mislil, da ročno notri vnašate v bazo :nevem: ja aplikacijo poznam, ampak je ne morem uporabljat... :ne:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 17. Jun 2016 23:17

@Svetidej

Kaj je z tvojo spletno stranjo da ne deluje?
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Jun 2016 11:01

Je urejeno.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Jun 2016 13:15

Sedaj pa meče da je tvoja spletna stran okužena z trojanskim konjem..
Slika

Odgovori