Stran 103 od 107

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 17. Avg 2015 08:48
Napisal/-a lithium
@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
telemach_bistrica.jpg (17.9 KiB) Pogledano 16427 krat

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 17. Avg 2015 21:29
Napisal/-a SvetIdej
Cell id 3 36751 - 3 36753 je umts 900, 3 36755 - 3 36758 je umts 2100. Stric Google povedal.

Bazno še niso poindeksirali s HSPA+, zato le umts hitrost. Hitrost vseh umts baznih je do 21 Mbit/s. Ko bo nekdo poindeksiral bazno z mojo aplikacijo bo se tudi hitrost dvignila na 21 Mbit/s

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 18. Avg 2015 07:51
Napisal/-a lithium
Aha, hvala za info.

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 10:21
Napisal/-a Deky_
@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 11:58
Napisal/-a lithium
lithium napisal/-a:@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
Je že popravljeno, a ne? :greensmart:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 14:55
Napisal/-a pinoponko
Hmmm v Zagorju ob Savi je sigurno LTE, pa ni vpisana. Na RTV stolpu. Ne bom dal roke v ogenj.......

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 15:56
Napisal/-a SvetIdej
Deky_ napisal/-a:@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika
To je relejni link :jezik:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 15:57
Napisal/-a SvetIdej
lithium napisal/-a:
lithium napisal/-a:@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
Je že popravljeno, a ne? :greensmart:
22.8 ;)

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 19:36
Napisal/-a SvetIdej
pinoponko napisal/-a:Hmmm v Zagorju ob Savi je sigurno LTE, pa ni vpisana. Na RTV stolpu. Ne bom dal roke v ogenj.......
Poindeksiraj ;)

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 24. Avg 2015 22:50
Napisal/-a Deky_
SvetIdej napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika
To je relejni link :jezik:
Ja v opisu bi lahko dopisal da je to rejelni link itn ...

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 25. Avg 2015 16:00
Napisal/-a SvetIdej
Ker nima v opisu navedenega GSM, UMTS ali LTE pomeni da ne oddaja nič.

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 23. Sep 2015 16:29
Napisal/-a Deky_
Zakaj na tvoji strani ne prikazuje baznih postaj? Samo pokritost.. Pa mam obljukano da prikaže bazne postaje pa jih ne..To že par dni opažam..

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 06. Okt 2015 09:45
Napisal/-a Safre
Izgleda si postal kar referenca tudi za same operaterje ;)

https://m.facebook.com/comment/replies/ ... __tn__=%7E

Sent from my SHV-E210S using Tapatalk

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 06. Okt 2015 09:49
Napisal/-a Deky_
Zadeve na linku ne odpre..

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Objavljeno: 06. Okt 2015 10:25
Napisal/-a Safre
Potem pa tako ...