SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 17. Avg 2015 08:48

@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
telemach_bistrica.jpg (17.9 KiB) Pogledano 14519 krat
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 17. Avg 2015 21:29

Cell id 3 36751 - 3 36753 je umts 900, 3 36755 - 3 36758 je umts 2100. Stric Google povedal.

Bazno še niso poindeksirali s HSPA+, zato le umts hitrost. Hitrost vseh umts baznih je do 21 Mbit/s. Ko bo nekdo poindeksiral bazno z mojo aplikacijo bo se tudi hitrost dvignila na 21 Mbit/s
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 18. Avg 2015 07:51

Aha, hvala za info.
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 24. Avg 2015 10:21

@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a lithium » 24. Avg 2015 11:58

lithium napisal/-a:@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
Je že popravljeno, a ne? :greensmart:
Administrator neuradnega foruma

pinoponko
Novinec
Novinec
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 09:14
Telemach paket: Telemach odbit

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a pinoponko » 24. Avg 2015 14:55

Hmmm v Zagorju ob Savi je sigurno LTE, pa ni vpisana. Na RTV stolpu. Ne bom dal roke v ogenj.......

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 24. Avg 2015 15:56

Deky_ napisal/-a:@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika
To je relejni link :jezik:
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 24. Avg 2015 15:57

lithium napisal/-a:
lithium napisal/-a:@SvetIdej: Kako ugotoviš, da je tu UMTS 900 in 2100? Pa kako prideš do maksimalne hitrosti (0.38 Mbit)?
telemach_bistrica.jpg
Je že popravljeno, a ne? :greensmart:
22.8 ;)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 24. Avg 2015 19:36

pinoponko napisal/-a:Hmmm v Zagorju ob Savi je sigurno LTE, pa ni vpisana. Na RTV stolpu. Ne bom dal roke v ogenj.......
Poindeksiraj ;)
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 24. Avg 2015 22:50

SvetIdej napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:@Svetidej

Samo za informacijo..

Tale bazna ki je na sliki ne obstaja preverjeno ;)

Slika
To je relejni link :jezik:
Ja v opisu bi lahko dopisal da je to rejelni link itn ...
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 25. Avg 2015 16:00

Ker nima v opisu navedenega GSM, UMTS ali LTE pomeni da ne oddaja nič.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 23. Sep 2015 16:29

Zakaj na tvoji strani ne prikazuje baznih postaj? Samo pokritost.. Pa mam obljukano da prikaže bazne postaje pa jih ne..To že par dni opažam..
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Safre » 06. Okt 2015 09:45

Izgleda si postal kar referenca tudi za same operaterje ;)

https://m.facebook.com/comment/replies/ ... __tn__=%7E

Sent from my SHV-E210S using Tapatalk
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2338
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 06. Okt 2015 09:49

Zadeve na linku ne odpre..
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Odgovor Napisal/-a Safre » 06. Okt 2015 10:25

Potem pa tako ...
Priponke
svet idej.png
svet idej.png (54.14 KiB) Pogledano 13564 krat
Slika

Odgovori