SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 09. Feb 2015 15:08

Aha, od akos si prekopiral, ha?! :dolgjezik:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 14. Feb 2015 09:17

Tisti, ki na Android aplikaciji pridobivate podatke preko CellInfo vabljeni k indeksiranju PSC in PCI. ;) Prikaz sosednjih UMTS baznih je tukaj! ;)

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 21. Feb 2015 11:00

Litihum: ti imaš edini telefon, ki ti na UMTSu prikaže tudi Cell ID sosednjih ;)
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Feb 2015 13:24

A si me našel ;)
AOSP android imam gor.
Se mi pa ne želi povezati v LTE. Omrežje zazna (če povezujem ročno), ostane v njem nekaj sekund, pa skoči nazaj na 3G. Je potrebno kaj aktivirati (mobitelova simka)?
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 21. Feb 2015 13:42

lithium napisal/-a:A si me našel ;)
AOSP android imam gor.
Se mi pa ne želi povezati v LTE. Omrežje zazna (če povezujem ročno), ostane v njem nekaj sekund, pa skoči nazaj na 3G. Je potrebno kaj aktivirati (mobitelova simka)?
Moreš poslat sms LTE20 na številko: 1918 ki je brezplačen dostop če pa hočeš več pa pošlješ ključno besedo LTE100 ki pa stane mesečno 6 eur..

več: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik ... tve/lte-4g

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Feb 2015 13:50

Hm, mi javi da LTE na mojem naročniškem paketu ni možen. Službena Mobitelova simka.
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 21. Feb 2015 13:51

lithium napisal/-a:Hm, mi javi da LTE na mojem naročniškem paketu ni možen. Službena Mobitelova simka.
Ja more bit tudi sim kartica USIM če je navadna pol res ne bo šlo..

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Feb 2015 14:05

Po čem pa vem, da je/ni USIM?
Administrator neuradnega foruma

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2347
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 21. Feb 2015 14:08

lithium napisal/-a:Po čem pa vem, da je/ni USIM?
prvo mi povej kolk je stara sim kartica ki jo maš?

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 21. Feb 2015 14:09

USIM je na voljo odkar je LTE. Torej zadnji 2 leti.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Feb 2015 14:23

Aha...potem že ni USIM.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 09. Mar 2015 16:19

Opažam, pa, da aplikacija pošilja zelo veliko podatkov, glede na to, kaj naj bi sporočala :confused:
si_info.png
si_info.png (372.71 KiB) Pogledano 10409 krat
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 09. Mar 2015 23:59

Za vsako spremembo se pošilja na strežnik.

Vi meni podatke, jaz vam omogočim prikaz le teh. :dolgjezik:
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lithium » 10. Mar 2015 08:27

Vidim, da beležiš tudi, ko je aktiven samo widget?
Pa ko podatki niso vključeni in se vključijo, pošlješ vse za nazaj?
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 10. Mar 2015 14:20

Za pošiljanja na net preko widgeta je omogočeno samo tedaj, ko je kljukica v nastavitvah aplikacije.

Ne, nič se ne pošilja za nazaj.
Slika

Odgovori