SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Nov 2012 13:28

Novo: NE1549 (predor Podmilj)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Nov 2012 16:39

Mobilni SI Zemljevidi za brskalnik:
http://m.svetidej.com/zemljevidi/

Predvsem za tiste, ki imajo Symbian, iOS in Windows Phone. Prav tako je prenovljen Mobilni SI Lokator.
Slika

Uporabniški avatar
bobni
Znanec
Znanec
Prispevkov: 74
Pridružen: 18. Sep 2011 18:28
Telefon: iPhone 4
Znesek računa: 11,98

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a bobni » 18. Nov 2012 18:44

Jst mam trenutno eno Lumio 800 na testu pa mi field testa ne naloži. utipkam ##3282#. Napiše field test in odspod Loading... Zgodi se ne nič. :nevem:
Vse kar lahko pritisnem je "..." in settings kjer lahko spreminjam Polling frequency v sekundah (nastavljeno je na 3), network type (2G, 3G in automatic) in pa Limit SMS storage mam na voljo ON in OFF.
Kakšna ideja?
Nimaš še dropbox-a? Preizkusi ga tukaj in prejmi 250MB bonusa.

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 18. Nov 2012 18:53

Nimam pojma. Ker še nisem imel Windows Phona v roki... Če Windows Phone omogoča pridobitev podatkov o bazni postaji potem bo za Windows Phone izdana aplikacija Lokator v roku 6 mesecev.

Priporočam ti iskanje na Googlu...
Slika


Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 19. Nov 2012 17:45

KO825 (Ankaran): UMTS 2100
Slika

invisibl3
Novinec
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 30. Okt 2012 22:00
Telefon: Sony Xperia S
Dodatni paketi: FREE 20

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a invisibl3 » 20. Nov 2012 13:58

Novi oddajniki pa rastejo en za drugim :) škoda, da le na obali in ne tudi na notranjskem in goriškem kjer preživim največ časa. Pozanimal sem se pri Tušmobilu glede gradnje oddajnika "stolp Preserje 5295 Branik", ki bo postavljen v moji bližini (Vipavska Dolina). Odgovorili so, da so trenutno šele v fazi pridobivanja vseh ustreznih dokumentov za izgradnjo le-te.

Aplikacija SI Lokator z zadnjo posodobitvijo ne deluje več brez vklopljenega podatkovnega prenosa ("Žal se je program SI Lokator zaustavil").
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Nov 2012 18:34

bom preveril

katero verzijo androida imaš?

edit: napak je odpravljena.
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Nov 2012 20:32

Drugače SW407 naj bi bila med Novo Gorico in Šempetrom.
Slika

invisibl3
Novinec
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 30. Okt 2012 22:00
Telefon: Sony Xperia S
Dodatni paketi: FREE 20

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a invisibl3 » 20. Nov 2012 21:48

Imam Android 4.0.4 (Sony Xperia S). Se mi pa še vedno pojavlja začetni crash v primeru, da podatkovnega prenosa oz wifi-ja nimam vklopljenega . Tudi današnja posodobitev tega ni rešila.

Drugače je pa okolica Nove Gorice že solidno pokrita. Manjka pa v sredini Vipavske doline vsaj en GSM900 signal. :mislec:
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Nov 2012 21:51

Ko boš dobil verzijo 3.07a preveri. Na Google Play sem jo dodal ob 20ih, dosegljiva bo verjetno šele jutri.
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 21. Nov 2012 09:19

Novo:
- NE1578 - Juršinci (GSM 900)
- LJ1123 - Logatec (GSM 900, UMTS 900)
Slika

pierson
Znanec
Znanec
Prispevkov: 357
Pridružen: 24. Avg 2011 17:33
Telefon: iPhone5

SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a pierson » 21. Nov 2012 11:47

ze aktivno?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 21. Nov 2012 11:51

jap (mislim za Juršince šele) :dolgjezik:

drugače je danes seja državnega zbora o prisluškovanju preko mobilnih telefonov. in mislim, da uporabljajo mojo aplikacijo v državnem zboru (če je bazna A038 res v državnem zboru) :biggrin:

Vidno prek: http://www.opencellid.org/cell/map (mobitel, Cell ID 381, LAC 11)
Slika

invisibl3
Novinec
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 30. Okt 2012 22:00
Telefon: Sony Xperia S
Dodatni paketi: FREE 20

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a invisibl3 » 21. Nov 2012 12:48

3.07a SI Lokatorja rešuje težavo :thumbs:
Slika

Odgovori