Vse o Huawei Ideos X5

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Jul 2012 18:09

Na mojem X5 od danes teče Aurora (android 4.0.4).
Če rabi še kdo napotke, jih lahko objavim :)

Deluje hitro, zaenkrat še nisem našel bug-a. Je pa to seveda neuraden dzo firmware, s katerim se lahko izniči garancija.
Administrator neuradnega foruma

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 22. Jul 2012 10:37

Ne posodobit na 4.1a (meni je uničlo kartico).

Kateri servis uporablja tušmobil za Huawei zdaj ko Teleraya več ni in kakšne so vaše izkušnje imate z njim? Na Slo-techu je tema o telefonih, ki so prišli "zmočeni" iz servisa

http://slo-tech.com/forum/t515659
Slika

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1168
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a enpir » 22. Jul 2012 11:30

in od kje ti info da teleray ni več, Teleray je še vedno serviser za Nokio in Huawei

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 22. Jul 2012 11:42

Wow, sem bil prepričan da teleraya (kot podjetja) ni več. My bad.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 22. Jul 2012 17:11

Rocky napisal/-a:Ne posodobit na 4.1a (meni je uničlo kartico).
Kako ti je pa unicilo kartico?
Imam ravno to verzijo, edini bug do sedaj je, da vcasih wifi preneha delovat in ga je potrebno disejblat in ponovno vkljucit.


Sent from my U8800 using Tapatalk 2
Administrator neuradnega foruma

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 22. Jul 2012 20:54

Ko sem naredil factory reset je šlo vse v tri pm =)
Slika

desyncx
Znanec
Znanec
Prispevkov: 114
Pridružen: 02. Jan 2010 10:12
Telefon: Google nexus 6
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a desyncx » 23. Jul 2012 08:12

Rocky napisal/-a:Wow, sem bil prepričan da teleraya (kot podjetja) ni več. My bad.
Jaz sem pa že res mislo, da si bom lahk po x letih spet kupil kakšno nokio. Ko ravno zaradi Teleraya nočem imeti ničesar, kar oni dobijo v roke.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 27. Jul 2012 10:26

Rocky napisal/-a:Ko sem naredil factory reset je šlo vse v tri pm =)
Čudno. Meni deluje dokaj stabilno. Si izvedel "wipe data" po prvi namestitvi Aurore 4.1?
Administrator neuradnega foruma

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 28. Jul 2012 10:18

Rocky napisal/-a:Danes mi je crknil touchscreen in sicer ob obeh daljših stranicah.

Če imam telefon postavljen horizontalno ne morem uporabljati spodnjih tipk kot je presledek, vejica,pika itd. Ko ga postavim v vertikalno lego pa ne morem uporabljati črke P,Q,pošlji,smajli itd.

Je imel kdo podoben problem?
Danes dobil telefon nazaj, menjali so touchscreen.
Slika

Infimorde
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 13. Sep 2012 20:18
Telefon: Ideos X5

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infimorde » 13. Sep 2012 20:21

Prosim če mi lahko pomagate. Nameščeno imam verzijo Aurora ICS in sem hotel namestiti uradno verzijo (B526 GB). Ker se je izpisalo update failed sem malo kopiral in prestavljal datoteke v mapi image. Ko hočem namestiti katerokoli uradno verzijo dobim to napako ali dobim pink zaslon. Ko dobim pink ekran telefon povežem ampak preko računalnika ne morem dostopati do bootloader-ja. Skratka telefon se sploh več ne vklopi, ne morem ga niti posodobiti, niti ne morem dostopati do bootloader-ja. Prosim za pomoč in odgovore. Hvala.

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 15. Sep 2012 16:53

Kaj imaš za kopirat in prestavljat mape? Probaj dat na kartico nov rom in flashaj prek CWM.
Slika

Infimorde
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 13. Sep 2012 20:18
Telefon: Ideos X5

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infimorde » 15. Sep 2012 22:45

Telefon mi je uspelo usposobiti. Hvala za pomoč. Uspelo pa mi je tudi ponastaviti vrednost IMEI na prvotno.

Odgovori